Eritrea - Afrikas horn

Avgång 2019-11-12
Hemkomst 2019-11-22

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                              Publicerat 2019-08-21

 

Hej alla Eritrea-resenärer!

Nu är det cirka två och en halv månad kvar till er resa till Eritrea. Ni är just nu 16 anmälda på resan och det finns plats för fler resenärer.

Nedan finner du länkar till praktiska tips, flyg- och deltagarinformation, kontaktuppgifter till våra hotell samt visuminstruktioner och visumformulär. Ungefär tio dagar innan avresa kommer du med vanlig post få dina e-tickets för flyget, bagagetaggar samt en karta. 

Färdledare för resan är Monica Nordenwald

I början på 90-talet gjorde Monica sin första resa genom Afrika, landvägen från Eritrea till Sydafrika. Under flera år arbetade Monica i Zimbabwe som organisationsrådgivare. I arbetet som färdledare har Monica nytta av sina kunskaper i internationella relationer, beteendevetenskap och uppdrag som säkerhetsansvarig. Hon möter er i ankomsthallen på flygplatsen i Asmara med en Världens Resor-skylt.

Flyg
Vi kommer att flyga med Turkish Airlines till Asmara med en mellanlandning i Istanbul.

Visum och pass
Det krävs visum för inresa till Eritrea. Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter hemresan och ha minst ett tomt uppslag. Vi behöver ha ifylld visumansökan, passfoton och ditt pass senast den 27 september. Räkna med att det tar cirka fyra veckor innan visumansökan är beviljad och ni har ert pass åter. Se separat visuminstruktion för mer information.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar och beställning av olika aktiviteter. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2. Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3. Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (observera att samtliga förnamn och efternamn 4. enligt passet ska skrivas in).

4. Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller via bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har du några frågor får du gärna meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg-och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

Visuminstruktioner

Visumformulär

Om det är något du undrar över så hör gärna av dig till mig på telefon 08-669 55 25, e-post: viktoria@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar
Viktoria Flodén

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan på grund av omständigheter som exempelvis väder eller transportförändringar. Förändringar kan också ske på grund av spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.