Guldkusten med voodoofestival

Avgång 2019-12-27
Hemkomst 2020-01-14

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                                          Publicerat 2019-10-03

 

Hej alla resenärer!

Nu är det lite mindre än två månader kvar till er resa Guldkusten med voodoofestival. Nedan finner du praktiska tips, flyg- och deltagarinformation, resplan och kontaktuppgifter till våra hotell. Visuminstruktioner och blanketter har ni fått tidigare men jag länkar även till de dokumenten nedan så ni har allt samlat. Ni är just nu 18 anmälda. 

När era visum för Ghana är klara skickar vi tillbaka era pass. Räkna med att ni får dem i slutet av november. Ungefär tio dagar innan avresa kommer du få din e-ticket för flyget, karta och bagagetaggar.

VIKTIGT - Ändrat avresedatum från Stockholm till den 26 december
Som ni som är berörda också har fått separat e-post om så har dessvärre har Turkish Airlines ställt in sitt morgonflyg från Stockholm den 27 december. Det innebär att alla som reser från Stockholm i stället flyger ut den 26 december. Ni flyger till Istanbul där ni möts av vår lokala engelsktalande representant. Ni får transfer till ett mellanklasshotell i Istanbul för övernattning. Dagen efter har ni förmiddagen i Istanbul innan ni blir upphämtade för transport till flygplatsen. Vi beklagar detta men hoppas att ni ändå får en trevlig övernattning i Istanbul. Vi på Världens Resor står för hotellövernattningen och transporterna från och till flygplatsen i Istanbul. Ni som har meddelat att ni flyger från Köpenhamn reser som planerat på morgonen den 27 december. Se dokumentet Flyg- och deltagarinformation för uppdaterade flygtider.

Färdledare för resan blir Mathias Buskas. Han möter er på flygplatsen i Accra med en Världens Resor-skylt.


Mathias är utbildad personalvetare och har gjort flera långa resor i Afrika och Asien. Vacker spektakulär natur, möten med människor och intressant nutidshistoria är ofta det som avgör hans val av resmål. Mathias har rest runt i många av Afrikas länder och är färdledare på flera av våra resor hit.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar och beställning av olika aktiviteter. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.
2. Klicka sedan på ditt 4- eller 5-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.
3. Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (observera att samtliga förnamn och efternamn enligt passet ska skrivas in).
4. Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller via bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några frågor får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg-och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

Visuminstruktioner

Visumformulär Ghana

Visumformulär Togo - skickas ej till oss, ta med på resan

Om det är något du undrar över så hör gärna av dig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: viktoria@varldensresor.se alt info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar
Viktoria Flodén

*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som till exempel väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske på grund av spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.*