Konst i Sydafrika med Kapstadens jazzfestival

Länder som besöks

Typ av resa

14 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Boka resa Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se

Resfakta och pris

 1. Dag 1-2 Flyg till Johannesburg
 2. Dag 3 Johannesburg
 3. Dag 4 Johannesburg
 4. Dag 5 Stellenbosch
 5. Dag 6 Stellenbosch
 6. Dag 7 Kapstaden
 7. Dag 8 Kapstaden, Godahoppsudden
 8. Dag 9 Kapstaden, jazzfestival
 9. Dag 10 Kapstaden, jazzfestival
 10. Dag 11 Kapstaden
 11. Dag 12 Kapstaden
 12. Dag 13-14 Kapstaden, hemresa
Datum:
Resans pris: 39 800 kr
Enkelrumstillägg: 4 800 kr
Antal deltagare: 10-18

Resplan

Visa hela resplanen
Visa alla bilder

Resväg

Deltagare berättar

 • Färdledaren Jonas Sandström och innehållet i programmet. Vi kom till miljöer och platser vi aldrig kunnat hitta/komma till på egen hand. Färdledaren var mycket kunnig och bra på att förmedla sina kunskaper. Mycket ambitiös i att vi skulle få se alla sidor av Sydafrika och träffa personer från olika sammanhang.
  Anna Bergman Hegnell, resenär 2019

Färdledare

Våra resor leds av en svensktalande färdledare med specialkunskaper om just den region dit resan går. Nedan presenterar vi några av våra experter.

 • Jonas Sandström

  Jonas Sandström är Sydafrika-älskare, auktoriserad Sydafrika-guide, entreprenör, inredare och inspiratör. Vårt vinterhalvår, Sydafrikas sommarhalvår, är han bosatt i Kapstaden. Under många år har han arbetat inom turism och har bland annat drivit flera pensionat i Kapstaden. Jonas är en erfaren och uppskattad färdledare.

Kontaktperson

 • Jörgen Fredriksson Produktionsansvarig, grundare

  Jörgen har ägnat sig åt Asien sedan mitten av 80-talet. Sinolog och japanolog. Studerat i Kina vid flera universitet samt modern japansk litteratur vid universitet i Japan. Första resan till Asien gick med Transsibiriska järnvägen 1986. Det har med tiden blivit mängder av resor i övriga Asien - tre månader vardera i Sydkorea, Vietnam, Burma och Tibet samt långa vistelser i Indien, Nepal, Mongoliet, Nordkorea, Taiwan, Uzbekistan, Kambodja, Laos samt på senare tid även gjort många resor till Afrika och Sydamerika. Jörgen har lett närmare 80 resor genom åren. Resandet är lika självklart som det starka kulturintresset. Fotograferar också gärna.

  jorgen@varldensresor.se
 • Viktoria Flodén Reseproducent

  Viktoria började i resebranschen 2001 efter studier i sociologi och medie- och kommunikationsvetenskap. Hennes intresse för Afrika väcktes när hon reste på sin första safari i norra Tanzania kort därefter. Efter det har färden gått till många av länderna söder om Sahara och hon tröttnar aldrig på att upptäcka nya områden. Viktoria har arbetat med resor till stora delar av världen, och har även rest i bland annat Asien. De senaste åren har hon specialiserat sig på Afrika och det är hit Viktoria producerar resor.

  viktoria@varldensresor.se
14 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Boka resa Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se