Safari i södra Tanzania

Avgång 2019-11-03
Hemkomst 2019-11-12

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                                      Publicerat 2019-09-02

Hej alla Tanzania-resenärer!

Nu är det cirka två månader kvar till er resa till Tanzania. Nedan finner du länkar till dokument med praktiska tips, flyg- och deltagarinformation samt kontaktuppgifter till våra hotell. Ungefär tio dagar innan avresa kommer du med vanlig post få dina e-tickets för flyget, bagagetaggar samt en karta.

Ni är just nu 15 anmälda på resan.

Färdledare för resan är Niklas Kämpargård. Han möter er i ankomsthallen på flygplatsen i Dar es-Salaam med en Världens Resor-skylt.

Niklas är fotograf, skribent och sjuksköterska. Ända sedan han första gången satte sin fot i Afrika har han varit säker på att återvända. Oftast med egen bil (tre gånger med en svenskregistrerad bil), ibland till fots och ibland tillsammans med en hjälporganisation. Hemma i Sverige stormtrivs Niklas i köksträdgården eller tillsammans med familjen. Friluftsfantast och odlingsvärd.

Flyg
Vi kommer att flyga med Qatar Airways Airlines till Dar es-Salaam med en mellanlandning i Doha.

Visum och pass
Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter hemresan och ha minst ett tomt uppslag. Det krävs visum till Tanzania och vi sköter visumansökningarna. Visumet söks online och det beviljade visumet är ett elektroniskt visum. Vi behöver därför inte ha in ditt fysiska pass utan det räcker med passkopia och passfoto samt information som framgår av den separat visuminstruktionen.

Klicka på länkarna nedan för information om:

Resplan

Praktiska tips

Flygtider och deltagarlista

Kontaktlista

Visuminstruktion

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar och beställning av olika aktiviteter. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (observera att samtliga förnamn och efternamn enligt passet ska skrivas in).

Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller via bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har du några frågor får du gärna meddela oss så hjälper vi till.

* En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan på grund av omständigheter som exempelvis väder eller transportförändringar. Förändringar kan också ske på grund av spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något du undrar över så hör gärna av dig till mig på telefon 08-669 55 25, e-post: viktoria@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Viktoria Flodén