Sydafrika med Tidningen Vi

Avgång 2019-11-04
Hemkomst 2019-11-19

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                                     Publicerat 2019-09-02

Hej alla Sydafrikaresenärer!

Nu är det cirka två månader kvar till er resa till Sydafrika med Tidningen Vi. Nedan finner du praktiska tips, resplan, flyg- och deltagarinformation samt kontaktuppgifter till våra hotell.

Ungefär tio dagar innan avresa kommer du med vanlig post få dina e-tickets för flyget, bagagetaggar samt en karta.

Ni är just nu 12 anmälda och det finns plats för fler deltagare.

Färdledare för resan blir Jonas Sandström. Han möter er på flygplatsen i Kapstaden med en Världens Resor-skylt.

Jonas Sandström är Sydafrika-älskare, auktoriserad Sydafrika-guide, entreprenör, inredare och inspiratör. Bor i Kapstaden sedan många år tillbaka. Under många år har han arbetat inom turism och har bland annat drivit flera pensionat i Kapstaden.

Flyg
Vi kommer att flyga med Turkish Airlines till Kapstaden med en mellanlandning i Istanbul. På hemvägen flyger vi från Johannesburg, också med en mellanlandning i Istanbul. Vi flyger en sträcka inrikes, mellan Kapstaden och Johannesburg.

Visum och pass
Det krävs inget visum för Sydafrika för svenska medborgare. Passet måste vara giltigt i minst 30 dagar efter hemkomst samt ha minst två tomma stämpelsidor.

Klicka på länkarna nedan för att komma till information om:

Resplan

Praktiska tips

Flygtider och deltagarlista

Kontaktlista

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar och beställning av olika aktiviteter. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här  Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2. Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3. Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (observera att samtliga förnamn och efternamn enligt passet ska skrivas in).

4. Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller via bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har du några frågor kring detta så meddela oss så hjälper vi till.

*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan på grund av omständigheter som exempelvis väder eller transportförändringar. Förändringar kan också ske på grund av spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något du undrar över så hör gärna av dig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Viktoria Flodén