Sydafrikas bästa

Avgång 2020-02-05
Hemkomst 2020-02-22

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                       Publicerat 2019-12-05


Hej alla Sydafrikaresenärer!

Nu är det cirka två månader kvar till er resa Sydafrikas bästa. Nedan finner du praktiska tips, resplan, flyg- och deltagarinformation samt kontaktuppgifter till våra hotell.

Ungefär tio dagar innan avresa kommer du med vanlig post få dina e-tickets för flyget, bagagetaggar samt en karta. Ni är just nu 10 anmälda.

Färdledare för resan blir Katarina Mancama. Hon möter på flygplatsen i Johannesburg med en Världens Resor-skylt.


Katarina har studerat och arbetat på många platser runt om i världen, men bor sedan mer än 10 år tillbaka i Sydafrika. Hon har en masterutbildning i hållbar utveckling och turism och har jobbat som konsult inom detta område. Katarina har rest mycket i södra Afrika, hon har vandrat de flesta kända leder i Sydafrika och har ett stort matintresse.

Flyg 
Vi kommer att flyga med Qatar Airways till Johannesburg med en mellanlandning i Doha. På hemvägen flyger vi från Kapstaden, också med en mellanlandning i Doha. Vi flyger en sträcka inrikes, mellan Johannesburg och George.

Visum och pass 
Det krävs inget visum för Sydafrika för svenska medborgare. Passet måste vara giltigt i minst 30 dagar efter hemkomst samt ha minst två tomma stämpelsidor.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar och beställning av olika aktiviteter. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2. Klicka sedan på ditt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3. Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (observera att samtliga förnamn och efternamn enligt passet ska skrivas in).

4. Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller via bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har du några frågor kring detta så meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Resplan

Kontaktlista

Flygtider och deltagarlista

Praktiska tips


*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan på grund av omständigheter som exempelvis väder eller transportförändringar. Förändringar kan också ske på grund av spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.*

Om det är något du undrar över så hör gärna av dig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: viktoria@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Viktoria Flodén