Unika Madagaskar

Avgång 2019-10-20
Hemkomst 2019-11-06

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                                    Publicerat 2019-08-14

 

Hej alla Madagaskar-resenärer!

Nu är det cirka två månader kvar till er resa till Madagaskar. Ni är just nu sju anmälda på resan, och som ni tidigare har fått information om så går resan som planerat. Nedan finner du länkar till praktiska tips, flyg- och deltagarinformation, kontaktuppgifter till våra hotell och resplan.

Ungefär tio dagar innan avresa kommer du med vanlig post få dina e-tickets för flyget, bagagetaggar samt en karta.

Färdledare för resan blir Mathias Buskas


Mathias är utbildad personalvetare och har gjort flera långa resor i Afrika och Asien. Vacker spektakulär natur, möten med människor och intressant nutidshistoria är ofta det som avgör hans val av resmål. Mathias har rest runt i många av Afrikas länder och är färdledare på flera av våra resor hit. Han möter er i ankomsthallen på flygplatsen i Antananarivo med en Världens Resor-skylt.

Flyg

Vi kommer att flyga med Turkish Airlines till Antananarivo med en mellanlandning i Istanbul. Vi flyger också en sträcka inrikes mellan Toliara och Antananarivo med Air Madagascar. Denna flygbiljett fås på plats.

Visum och pass

Det krävs visum för inresa till Madagaskar. Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter hemresan och ha minst ett tomt uppslag. Då Madagaskar inte har någon ambassad i Sverige och konsulatet inte längre utfärdar visum så söker ni själva visum vid ankomst på flygplatsen. Det kostar för närvarande 35 euro och betalas kontant eller med kort. Vi rekommenderar kontanter i euro i jämna pengar då det inte alltid fungerar att betala med kort.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar och beställning av olika aktiviteter. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2. Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3. Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (observera att samtliga förnamn och efternamn enligt passet ska skrivas in).

4. Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller via bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har du några frågor får du gärna meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg- och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan på grund av omständigheter som exempelvis väder eller transportförändringar. Förändringar kan också ske på grund av spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något du undrar över så hör gärna av dig till mig på telefon 08-669 55 25, e-post: viktoria@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar
Viktoria Flodén