Victoriafallen till Okavangodeltat

Avgång 2019-11-07
Hemkomst 2019-11-20

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                       Publicerat 2019-09-09

 

Hej resenärer till Zimbabwe, Botswana och Namibia!

Nu är det knappt två månader kvar till er resa Victoriafallen till Okavangodeltat. Nedan finner du praktiska tips samt flyg- och deltagarinformation.

Ungefär tio dagar innan avresa kommer du med vanlig post få uppdaterad resplan, dina e-tickets för flyget, hotell-lista, bagagetaggar samt en karta.

Ni är just nu sju anmälda och resan går som planerat

Färdledare för resan blir Mathias Buskas.


Han möter er i ankomsthallen på flygplatsen i Victoria Falls med en Världens Resor-skylt. Mathias är utbildad personalvetare och har gjort flera långa resor i Afrika och Asien. Vacker spektakulär natur, möten med människor och intressant nutidshistoria är ofta det som avgör hans val av resmål. Mathias har rest runt i många av Afrikas länder och är färdledare på flera av våra resor hit.

Flyg
Vi kommer att flyga med Lufthansa till München och vidare därifrån med South African Airways till Victoria Falls via Johannesburg. På hemvägen flyger vi från Maun via Johannesburg och München.

Visum och pass
Passet måste vara giltigt i minst sex månader efter hemresan. Det krävs visum till Zimbabwe för svenska medborgare. Visum söks av er själva vid ankomst på flygplatsen i Victoria Falls. Ni behöver inte ha med några passfoton. På visumblanketten brukar man behöva fylla i sin adress i Zimbabwe, den är Kingdom Hotel, Victoria Falls. Det kostar för närvarande 30 USD och ni betalar kontant med US-dollar.

Visum krävs inte till Botswana och Namibia för svenska medborgare. Se till att det finns tillräckligt med tomma sidor i passet, minst två uppslag, för visering och stämplar för de tre länderna.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar och beställning av olika aktiviteter. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här  Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2. Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3. Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (observera att samtliga förnamn och efternamn enligt passet ska skrivas in).

4. Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller via bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några frågor får ni gärna meddela oss så hjälper vi till

Öppna dokumenten nedan för information om:

Praktiska tips

Deltagarlista och flygtider

 

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som till exempel väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske på grund av spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något du undrar över så hör gärna av dig till mig på telefon 08-669 55 25, e-post: viktoria@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Viktoria Flodén