Den vackra ön - Ilha Formosa

Avgång 2018-11-03
Hemkomst 2018-11-18

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                               Publicerat 2018-10-22

Hej,

Avresedagen för resan Den vackra ön - Ilha Formosa närmar sig.  Ni är 11 deltagare. Vi kommer idag sända ut: Internationella flygbiljett (e-ticket), resplan, kartor samt bagagetaggar till dig. Tågbiljetter under resan får ni av färdledaren på plats. Kontrollera din biljett med ditt pass så att namn och övriga uppgifter stämmer. Packa dina viktigaste tillhörigheter så som mediciner etc. i handbagaget. Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening.

Kontaktlista, uppdaterad flyg-och deltagarlista, samt praktiska tips för resan finns i länkar nedan. 

Färdledare
Resan leds av Peter Nyman och ni träffar Peter vid ankomst till Taipei, han kommer ha en Världens Resor skylt med sig.

Kvarstår att önska en trevlig resa!

Med vänliga hälsningar

Matilda Lenell

Välkomna att kontakta mig om ni har frågor inför er resa:
Tel: 08-669 55 25
matilda@varldensresor.se

*På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan*


Deltagarinformation                                    Publicerat 2018-09-04

Hej,

Nu är det än två månader kvar till resan till Taiwan. Resan har idag 10 bokade. Vi hoppas att några till eventuellt kan tillkomma, men i alla händelser har vi beslutat att resan ska gå. I länkar nedan kommer ni finna den aktuella resplanen, praktiska tips, kontaktlista för de hotell ni bor på under resan samt flyg- och deltagarinformation.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enl passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Resan kommer att ledas av Peter Nyman


Peter har en examen från Universitetet i Åbo, där han specialiserat sig på Asiens kulturer och religioner. Han har varit bosatt i Kina under drygt tio år och rest brett i den kinesiska världen inklusive Taiwan samt vistats mycket i de olika länderna i Sydostasien. Peter talar kinesiska obehindrat och har lett många resor för Världens Resor genom åren. 

Visum

Det behövs inget visum till Taiwan, men kontrollerna noga att era pass är giltiga minst sex månader efter att ni kommer in till Taiwan.

Flyg

Då gruppen var så liten tvingades vi avboka vårt gruppflyg och istället boka in individuella flyg med Air France, vilket medfört att det blir en extra övernattning i Taipei och mer tid i Taipei både vid ankomst och utresa. Datumen för resan är dock fortfarande samma. Ni ser korrigeringarna i den uppdaterade resplanen som också nu ligger på hemsidan. Vi har inte höjt resans pris för att gruppen är färre deltagare eller för att kronans värde minskat, men vi lägger till 600 kronor per person på priset för den extra hotellnatten.  

Klicka på länkarna nedan för information om:

Resplan

Praktiska tips

Flyg- och deltagarlista 

Kontaktlista hotell

Behöver du komplettera din hemförsäkring inför resan kan du läsa informationen från Gouda nedan. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

Reseförsäkring för dig under 70 år

Reseförsäkring för dig över 70 år

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Hör av er om det är något ni undrar över, tel 08-669 55 25 eller mail matida@varldensresor.se alt info@varldensresor.se.

Med vänliga hälsningar

Matilda Lenell