Från Röda floden till Mekong

Avgång 2019-11-11
Hemkomst 2019-12-02

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                         Publicerat 2019-09-12

 

Hej,

Det är nu bara två månader kvar till resan Från Röda floden till Mekong. Längre ner finner ni länkar till dokument för att komma till resplan, flygtider och deltagarlista, kontaktlista till hotell, praktiska tips samt ett visumformulär för Vietnam.

Ni är idag 9 deltagare och resan är öppen för anmälningar.

Ca tio dagar före avresa skickar vi era pass viserade för Vietnam med rekommenderat brev. Samtidigt skickar vi elektronisk flygbiljett för de internationella flygsträckorna. Flygbiljetter för inrikesflyget i Vietnam, samt tåg- och båtbiljetterna får ni av färdledaren på plats.

Färdledaren för resan blir Eric Olofsson

Eric har jobbat som reseproducent i flera år och samtidigt lett mängder av resor till Sydostasien. Under åren 1999-2003 bodde Eric i Vietnam varför den delen av världen ligger absolut närmast hjärtat.

Slutbetalning och personuppgifter 
Vi ber dig att senast den 18 september komplettera dina personuppgifter. Fullständigt namn, som det står i passet, samt födelsedatum och passnummer behöver vi vid utskrift av inrikes biljetter med Vietnam Airlines och för rapportering till myndigheterna inför kryssning i Ha Long-bukten. Enklast gör du detta via Mina Sidor på vår webbsida, men du kan även skicka uppgifterna med ett vanligt e-post. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd e-postadressen som angavs vid bokning samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den e-postadress som angavs vid bokning, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna kontakta oss så hjälper vi till.

Visum och pass
Visum krävs för Vietnam för vistelse som överskrider 15 dagar. Vi tar hand om viseringen till Vietnam. Senast den 18 oktober behöver vi:

- Passet i original

- Ett passfoto i färg, mot vit bakgrund. (Taget hos en fotograf eller automat.)

- En ifylld och underskriven visumansökan för Vietnam

Visum till Kambodja söker ni vid gränsen under båtresan till Phnom Penh. Kostnaden är USD 30 per person och avgiften betalar ni på plats. Förbered gärna kontanter och ett fotografi i passformat.
Passet måste vara giltigt i minst sex månader och innehålla minst tre tomma sidor.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Visumformulär Vietnam

Flygtider och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Med vänliga hälsningar,
Anna Mnatsakanova