Höstlov i Seoul

Avgång 2019-10-25
Hemkomst 2019-11-02

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                            Publicerat 2019-10-15

 

Hej!

Nu är det inte långt kvar till avresan till Seoul. Med vanlig post skickar vi ut era e-tickets för flyget, en karta, uppdaterad kontaktlista, bagagetaggar samt uppdaterad resplan.

Gruppen är bokad med 12 personer.

Individuell incheckning
Sker på respektive flygplats senast 1 ½  timme före avgång. Se till att bagaget checkas hela vägen till Seoul (Incheon Airport). Er färdledare, Johan Andér, finns på plats i flygplatsens  ankomsthall och har en skylt med ”Världens Resor” på. Johans svenska mobilnummer är 

+46 072-2613842.

När alla samlats åker ni med egen buss till hotellet och lämnar av bagaget. Ni kommer inte att ha tillgång till rummen förrän på eftermiddagen, så vid ankomst går ni ut och äter välkomstlunch och får en introduktion till Seoul.

Förändringar i resplanen
-I skrivande stund har man stängt av DMZ-området vid gränsen mellan Nord- och Sydkorea för besökare, detta p.g.a. ett utbrott av svininfluensa. Är det fortfarande stängt dagen ni ska dit blir det istället besök på följande platser i närheten: Imjingak Park, The bridge of freedom, The 3rd Infiltration tunnel, DMZ Theater, Dora Observatory, Dorasan station samt Unification village. Färdledaren informerar fortlöpande om läget.

-P.g.a. sent påkomna renoveringar av tempelboendet vi bokat sedan tidigare har vi blivit tilldelade rum på ett annat tempel istället: Jeondeungsa -  http://www.jeondeungsa.org

Se uppdaterad kontaktlista.

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner och något ombyte kommer med i handbagaget.

Om det är något ni undrar över hör av er till mig, Elin Ishihara på elin@varldensresor.se

Kvarstår bara att önska trevlig resa!

Med vänliga hälsningar,
Elin Ishihara                 
     

På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan                                                                   


Deltagarinformation                         Publicerat 2019-08-23

 

Hej,

Nu är det cirka två månader kvar till resan till Sydkorea. Nedan finner du praktiska tips, en resplan, kontaktlista med hotell samt flygtider och deltagarlista. Resan är i dagsläget bokad med 15 deltagare och färdledare blir Johan Andér som bott totalt 8 år i Sydkorea där han både har studerat och arbetat. Johan hyser en stor kärlek för landet som blivit hans andra hem.

Cirka tio dagar före avresa får ni e-tickets för flyget, avresemeddelande och bagagetaggar skickat till er med vanlig post.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd din e-postadress (den du fått från oss via mejl)  samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till vårt bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flygtider och deltagarlista

Resplan

Kontaktlista

Praktiska tips

Kontrollera noga att ditt namn i flyg- och deltagarlistan nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker, men det är viktigt att det står alla efternamn), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer.

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.
Har ni frågor eller funderingar hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se

 
Med vänliga hälsningar
Elin Ishihara

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.