Jullov i Vietnam och Kambodja

Avgång 2018-12-20
Hemkomst 2019-01-10

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.

  Avreseinformation                                       Publicerat 20018-12-10

Hej,

Nu börjar det närma sig avfärd till resan Jullov i Vietnam och Kambodja. Med vanlig post skickar vi era elektroniska flygbiljetter för samtliga sträckor internationellt och inom Asien. Samtidigt skickar vi en karta över Vietnam och Kambodja.

Flygbiljett
Kontrollera att alla uppgifter på flygbiljetterna stämmer. Notera att du har fått elektroniska flygbiljetter. Ni flyger med Turksih Airlines på den långa internationella sträckor. Det är möjligt att checka in on-line på flygbolagets webbsida 24 timmar före avresa. https://www.turkishairlines.com/

Observera att Turkish Airlines använder sitt eget bokningssystem vilket gör att vid incheckningen bör ni mata in nummer av flygbiljetten eller bokningskoden (PNR) som står angivet under Ticket Details respektive Airline Booking Reference. Det inte går att garantera till 100 procent att on-line incheckning fungerar vid gruppbokning, och därför rekommenderar vi att ni kommer till flygplatsen/incheckningen i god tid, senast två timmar före avgång.

Det är viktigt att ni har med er alla flygbiljetter när ni anländer till Vietnam. Villkoret för att slippa visum är att ni visar upp flygbiljetten Saigon – Phnom Penh vid ankomst som visar att ni lämnar Vietnam inom 15 dagar, då behöver ni inget visum.

Individuell incheckning 
Sker på respektive flygplats senast två timmar före avgång. Packa dina viktigaste tillhörigheter så som mediciner etc i handbagaget! Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening.

Er reseledare, Björn Tedeman, träffar ni på Arlanda vid utgången mot Istanbul. Björn kommer att ha en skylt som det står Världens Resor på.

Visum Kambodja

Vi söker visum till Kambodja på flygplatsen vid ankomst till Phnom Penh. Glöm inte att ta med ett foto i passformat för viseringen.

Boende
Under denna resa bor vi genomgående mellanklasshotell förutom i Mekongdeltat där vi har familjeboende en natt. Detta är utmärkt tillfälle att uppleva Vietnam på djupet. En hemma hos känsla utlovas, dock med det sagt kan vi inte garantera att vi är ensamma gäster på gården. Att bo i s k homestays har blivit en favorit hos många besökare i landet.
Vag gäller hotellnätter har vi ordnat inkvartering i dubbel- och trebäddsrum beroende på antal familjemedlemmar i varje familj; I Saigon, Mui Ne, Saigon, Phnom Penh och i Siem Reap kommer vi att ha pool på hotellet.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Resplan

Kontaktlista

Har ni några frågor får ni gärna höra av er till mig på 08-669 55 25 eller maila: anna@varldensresor.se alt info@varldensresor.se.

Återstår att önska en trevlig resa!

Anna Mnatsakanova


Deltagarinformation                                         Publicerat 20018-10-29

Hej,
Det är det två månader kvar till resan till Hongkong, Vietnam och Kambodja. Ni är 16 deltagare på resan i dagsläget och färdledaren är Björn Tedeman. Vi skickar era elektroniska flygbiljetter och publicerar ett avresemeddelande ca tio dagar före avresa.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enl passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Er färdledare före resan blir Björn Tedeman

Björn har jobbat som koordinatör för Forum Syd i Kambodja och har lett vår familjeresa till Sydostasien flera gånger.  Björn jobbar vanligtvis med valövervakning och andra internationella uppdrag samt driver ett konsultföretag i Göteborg.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flygtider och deltagarlista

Resplan

Kontaktlista

Praktiska tips 


Behöver du komplettera din hemförsäkring inför resan kan du läsa informationen från Gouda nedan. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

Reseförsäkring för dig under 70 år

Reseförsäkring för dig över 70 år

 

Visum
Inresa i Hongkong är visumfri. För nordiska medborgare är det visumfritt med resor till Vietnam upp till 15 dagar. Visum för Kambodja söker vi på flygplatsen i Phnom Penh.  Glöm inte att ta med ett foto i passformat för viseringen till Kambodja. 

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Har ni några frågor får ni gärna höra av er till mig på 08-669 55 25 eller maila: anna@varldensresor.se alt info@varldensresor.se.

Med vänlig hälsning

Anna Mnatsakanova