Sydkorea & Japan

Avgång 2018-10-10
Hemkomst 2018-10-29

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.

 


Avreseinformation                                     Publicerat 2018-09-28


Hej,

Nu är det snart dags för avresa till Sydkorea och Japan. Resan är fullbokad med 18 personer.  Med vanlig post skickar vi ut era e-tickets för flyget, uppdaterad resplan, kartor för Japan samt bagagetaggar. Kartor för Sydkorea får ni av färdledaren vid ankomst till Seoul.

Individuell incheckning
Sker på Arlanda, Landvetter och Kastrup senast 1 ½ timme innan avgång. Se till att checka bagaget ändå till Seoul. Er färdledare Pele Siljedahl möter er i ankomsthallen på Seouls flygplats och har en skylt med ”Världens Resor”. Peles svenska mobilnummer är: +46 76 833 71 89.

Vid ankomst till Seoul blir det transfer med privat buss till hotellet där ni lämnar av bagaget för att sedan gå och äta en välkomstlunch och göra dagens program. Ni kommer inte att få tillgång till era rum i Seoul förrän på eftermiddagen.

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner kommer med i handbagaget.

För att underlätta transporterna är det bra om du reser så lätt som möjligt. På en del av hotellen vi bor på finns vissa möjligheter att lämna in tvätt eller att tvätta själv i lånemaskin.

Återstår bara att önska en riktigt fin resa!

Med vänlig hälsning,
Elin Ishihara

*På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan*


Deltagarinformation                                   Publicerad 2018-08-10

Hej,

Nu är det ca 2 månader kvar till avresa till Sydkorea och Japan. I länkar finner ni den aktuella resplanen, praktiska tips, kontaktlista för de hotell ni bor på under resan samt flyg- och deltagarinformation. Ungefär 10 dagar innan avresan skickar vi ut några kartor, era e-tickets samt avreseinformation.

Resan är idag fullbokad med 18 personer och er färdledare blir Pele Siljedahl. Pele är numera bosatt i Stockholm efter att ha bott i Kobe i över 10 år där han arbetade med att bygga upp företaget Tempur i Japan och Sydkorea. Förutom studier i japanska ligger teceremoni och bågskytte honom varmt om hjärtat. Pele är en väldigt omtyckt färdledare och har lett många uppskattade resor till Japan och Korea för Världens Resor. Pele har också lett denna resa tidigare.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flygtider och deltagarlista

Resplan

Kontaktlista

Praktiska tips


Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på  Mina sidor, klicka här  Använd din e-postadress (den får du från oss på mail)  samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Elin Ishihara