Sydkorea & Japan

Avgång 2020-04-09
Hemkomst 2020-04-28

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                  Publicerat 2020-02-05

Hej,

Nu är det ca 2 månader kvar till avresa till Sydkorea och Japan. I länkar nedan finner ni den aktuella resplanen, praktiska tips, kontaktlista för de hotell ni bor på under resan samt flyg- och deltagarinformation. Ungefär 10 dagar innan avresan skickar vi ut några kartor, era e-tickets samt avreseinformation med vanlig post.

Resan är idag fullbokad med 18 personer och er färdledare blir Johan Andér i Sydkorea och Vincent Rodin i Japan. Johan jobbar till vardags med ungdomar i Botkyrka. Han har bott i Korea i 8 år där han både har studerat och undervisat på universitet. Johan åker till Korea minst en gång om året och känner sig så pass hemma där att han har blivit koreansk medborgare.

Vincent är frilansjournalist med ena foten i Stockholm och den andra i Tokyo.
I ryggsäcken har han examen i journalistik och japanska vid Göteborgs universitet. Relationen till Japan började 2003, sedan dess har han bott och rest till landet flertalet gånger som turist, studerande och frilansjournalist. Som frilansare jobbar han framför allt mot svensk media. 

Med anledning av Coronaviruset
Vi förstår att det finns en del oro kring resande och frågor kring resevillkor med tanke på viruset i Kina. Vi följer dagligen utvecklingen på alla våra resmål och har kontakt både med vår egen branschorganisation samt med svenska Utrikesdepartementet. Om UD bedömer att man ej skall resa så utfärdas en avrådan. Just nu finns endast avrådan från resor till vissa delar av Kina. Vi följer alltid UD:s reserekommendationer och om vi ställer in en resa får du som konsument alltid alla dina pengar tillbaka.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Resplan

Praktiska tips

Kontaktlista

Flygtider och deltagarlista

Kontrollera noga att ditt namn i flyg- och deltagarlistan nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer.

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du fått på mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Elin Ishihara