Det okända Europa

Avgång 2018-09-26
Hemkomst 2018-10-10

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                                 Publicerat 2018-09-17


Hej,                                                                                                                                                 

Resan Det okända Europa närmar sig med stormsteg. Vi postar era elektroniska flygbiljetter tillsammans med en karta över Rumänien och Moldavien och en uppdaterad resplan.  

Kontrollera att alla uppgifter på flygbiljetterna stämmer.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Kontaktlista

Uppdaterad resplan


Ni är 18 deltagare och färdledaren är Anna Mnatsakanova. Anna möter er på Arlanda vid avgången mot Warszawa ca 10 min före avresa.  Hon har en Världens Resor skylt med sig. 

Ni som reser från Göteborg träffar färdledaren och gruppdeltagarna vid avgången mot Cluj Napoca på Warszawas flygplats.

Några detaljer
Vi har uppdaterad resplanen för resan. Jag fick ett besked av mina kontakter i Rumänien att vi är tvungna att ställa in besöket i Cetatea de Balta där vi hade vår välkomstlunch. Gården är för upptagen med skörden och det föreslagna alternativet var tyvärr inte tillfredsställande. Vi kommer istället att ha vår välkomstmiddag dag 1 på kvällen efter ankomst i Cluj och det är på en av stads finaste restauranger! För att kompensera den uteblivna vinprovningen i Cetatea de Balta gör vi en vinprovning i Iassi, sista dagen i Rumänien.

Jag vill uppmärksamma er att resplanen ni fick tidigare var på 14 dagar, vilket vara felaktigt. Vi har två nätter i Odessa och i enlighet med resans datum flyger hem den 10 oktober, dag 15.

 
Vi kommer att uppleva olika boendeformer och det är en av de spännande aspekterna av resan. I Maramures, Bukovina och i Lalova i Moldavien bor vi på trevliga gästgiverier. Alla rum är bekväma och charmiga men storleken kan variera. Det finns alltid dusch och toalett på rummen.

Återstår att önska en trevlig resa och vi ses på Arlanda den 26 september!

Med vänliga hälsningar

Anna Mnatsakanova

anna@varldensresor.se

*På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex*


Deltagarinformation                             Publicerat 2018-07-27


Hej,

Resan Det okända Europa närmar sig. Nedan hittar ni länkar till resplanen, flygtider och deltagarlistan. Samtidigt publicerar vi praktisk information inför resan och kontaktlistan över hotell vi använder under resan.  Ni är i dagsläget 18 deltagare.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar(obs: alla förnamn enl passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Färdledaren för resan är Anna Mnatsakanova. Anna ägnar större delen av sin arbetstid till planering av resor på kontoret men gärna fortsätter att leda resor som hon har gjort under åren. Anna har lett många resor till Centralasien, Ryssland, Kaukasus och Sydostasien.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Resplan

Praktiska tips

Flygtider och deltagarlista


Behöver du komplettera din hemförsäkring inför resan kan du läsa informationen från Gouda nedan. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

Reseförsäkring för dig under 70 år

Reseförsäkring för dig över 70 år

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Ca en vecka före avresa skickar vi din elektroniska flygbiljett och publicerar ett avresemeddelande.  

Har ni några frågor får ni gärna kontakta mig, Anna, på telefon: 08-6695525 eller anna@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar,

Anna Mnatsakanova

Reseproducent

*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.*