Det okända Europa

Avgång 2019-09-25
Hemkomst 2019-10-09

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                                  Publicerat 2019-09-16

 

Hej,                                                                                                                                                 

Resan "Det okända Europa" närmar sig med stormsteg. Med vanlig post skickar vi era elektroniska flygbiljetter tillsammans med en karta över Rumänien och Moldavien och en uppdaterad resplan. Kontrollera noga att alla uppgifter på flygbiljetterna stämmer.

Ni är 9 deltagare och färdledaren är Tommy Nilsson. Tommy möter er på Arlanda vid avgången mot München ca 10 min före avresa. Han har en Världens Resor skylt med sig. 

Ni som reser från Göteborg träffar färdledaren och gruppdeltagarna vid avgången mot Cluj Napoca på Münchens flygplats.

Om boende
Vi kommer att uppleva olika boendeformer och det är en av de spännande aspekterna av resan. I Maramures, Bukovina och i Lalova i Moldavien bor vi på trevliga gästgiverier. Alla rum är bekväma och charmiga men storleken kan variera. Det finns alltid dusch och toalett på rummen.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Kontaktlista

Resplan

Om det är något ni funderar på under resans gång är det viktigt att ni påtalar eller meddelar färdledaren så snart som möjligt så att vi har möjlighet att hantera det. Vi på kontoret finns också alltid här om det är något du undrar över.

Kvarstår bara att önska er en trevlig resa!
Anna Mnatsakanova

*På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan


Deltagarinformation                               Publicerat 2019-07-25

 

Hej!

Nu börjar resan Det okända Europa att närma sig. Ni är idag totalt 11 deltagare samt färdledare Tommy Nilsson. Cirka tio dagar före avresa skickar vi ut flygbiljetter, bagagetaggar, och karta per post. Vi mailar då även ut ett avresemeddelande som ni får på samma sätt som denna information, dvs digitalt.

Nedan finner ni länkar till er resplan, praktiska tips med litteraturlista, deltagarlista med flygtider samt en kontaktlista där ni hittar information om de hotell vi ska bo på. 

Färdledaren för resan är Tommy Nilsson 

Tommy började sitt yrkesliv som gymnasielärare i samhällskunskap och historia, men senaste tio åren jobbat med skolfrågor vid myndigheter och kommunledningsnivå tagit sina första steg som journalist. Tommy har bott kortare perioder i USA, Guatemala och Ukraina, har besökt sex kontinenter och känner sig som mest hemma i Östeuropa, i länderna längs med Sidenvägen och i Centralamerika. Tommys stora fotointresse gör att det är alltid lite för mycket kamerautrustning i bagaget.  

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra beställningar av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd e-postadressen som angavs vid bokning samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den e-postadress som angavs vid bokning, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna kontakta oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg-och deltagarlista

Preliminär kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Med vänliga hälsningar,
Anna Mnatsakanova