Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation            Publicerat 2023-05-24

Hej, 
 
Det är två månader kvar till resan till Hebriderna. Bifogat nedanför ser ni preliminära flygtider, deltagarlista och praktisk information inför resan mm. Cirka tio dagar före avresa skickar vi ett avresemeddelande via e-post och postar era flygbiljetter och kartor över Skottland. Tågbiljetterna för samtliga sträckor får ni av färdledaren.  
 
Ni är 18 deltagare i dagsläget.  
 
Färdledaren för resan är Björn Tedeman.

Björn har jobbat som koordinatör för Forum Syd i Kambodja och skrivit läroböcker i juridik och ekonomi. Han varvar valövervakning och andra internationella uppdrag med att driva sitt konsultföretag i Göteborg. Björn har rest oerhört mycket världen över och leder några av våra resor; Med tåg till Venedig, resorna till Skottland, Frankrike och Nederländerna, några av våra resor till Sydostasien.  

Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan Min bokning i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter under Personuppgiftsformulär. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 

Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Har ni några frågor får ni gärna höra av er till mig på 08-669 55 25 alt anna@varldensresor.se 

Med vänlig hälsning 
Anna Mnatsakanova 

Klicka på bilderna nedan för information: