I samurajens spår

Avgång 2019-10-06
Hemkomst 2019-10-21

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                            Publicerat 2019-08-06

 

Hej!

Nu är det cirka två månader kvar till resan till Japan. Nedan finner du praktiska tips, en uppdaterad resplan samt flygtider och deltagarlista.   

Cirka tio dagar före avresa får ni e-tickets för flyget, kontaktlista med hotell för resan, några kartor, avresemeddelande och bagagetaggar skickat med vanlig post.

Resan är i dagsläget bokad med 6 deltagare, men vi har trots det beslutat att genomföra den som planerat. Vi hoppas förstås att det ska tillkomma några fler resenärer innan avresan.

Er färdledare blir Martin Frid


Martin flyttade till Tokyo första gången 1988. Han känner sig hemma i det japanska samhället och talar språket flytande. Martin har en utbildning vid ett zen-tempel i mellersta Japan i bagaget. Han är expert på konsument- och miljöfrågor, med fokus på god mat och hållbar utveckling. På fritiden odlar han grönsaker och har ett brinnande intresse för japansk keramik.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd din e-postadress (den du fått på mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flygtider och deltagarlista

Praktiska tips

Resplan

Flygbiljetter är utställda individuellt sedan tidigare och går inte att ändra eller avboka.

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er. 

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar,
Elin Ishihara