Konst i Japan med Setouchi triennalen

Avgång 2019-05-14
Hemkomst 2019-05-29

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                      Publicerat 2019-04-29


Hej,

Nu är det inte långt kvar till avresan till Japan. Skickar era e-tickets, uppdaterad färdplan, kartor samt bagagetaggar med vanlig post idag. Resan har fortsatt tio anmälda och nu tillkommer inga fler. Ni ser alla deltagare i den uppdaterade flyg- och deltagarlistan.

Uppdaterad flyg- och deltagarlista


Individuell incheckning

Sker på Arlanda senast 1 ½  timme före avgång. Se till att bagaget checkas hela vägen till Osaka. Färdledare Jan Stålbom möter er i ankomsthallen på flygplatsen i Tokyo och kommer att ha en skylt med ”Världens Resor” namn på.

På flygplanet kommer ni att få fylla i ett Immigration card och på detta fyller ni i det första hotellet ni bor på i Japan. Ni ser hotellets namn i den bifogade kontaktlistan.

Direkt efter ankomst åker vi med buss direkt till stadsdelen Shibuya i Tokyo. Vi åker förbi hotellet och lämnar vårt bagage samt får möjligheter att ”fixa” till oss.  För er som redan anlänt tidigare till Tokyo ber jag er möta upp i hotellets lobby och vänta där från klockan 11.00. Därefter blir det gemensam välkomstlunch. Vi får aldrig tillgång till hotellrummen förrän eftermiddag, vilket gör att vi får lov att aktivera oss från början utan att komma förbi hotellet först.  

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner kommer med i handbagaget.

Under resan färdas vi mestadels med tåg. Vid några tillfällen kommer vi också skicka bagaget framför oss och du blir då utan huvudbagaget en till två nätter. Vid dessa tillfällen är det toppen om du har en dagsryggsäck med dig snarare än en kabinväska. Vi kommer att skicka bagaget från Tokyo till Kanazawa, Kanazawa till Naoshima samt från Naoshima till Kyoto.  

Kvarstår bara att önska er en trevlig resa!

Med vänlig hälsning,

Jörgen Fredriksson

*På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan *


Deltagarinformation                    Publicerat 2019-03-15


Hej! 

Nu är det cirka två månader kvar till Japanresan. Nedan hittar ni praktiska tips, kontaktlista, resplan samt flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och personuppgifter hittar du också i detta brev. Resan har idag 9 anmälda. Vi hoppas på fler, men resan kommer att gå i alla händelser.

Cirka tio dagar före avresa får ni avreseinformation via e-mejl och e-tickets för flyget och kartor via vanlig post.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra beställningar av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du fått på mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Färdledare blir Jan Stålbom


Han är utbildad landskapsarkitekt och idag arbetar på ett arkitektkontor i Stockholm. Efter första resan till Japan, i mitten av 80-talet, blev han förälskad i landet och har varit tillbaka massor av gånger, samt arbetat under ett år i Tokyo på ett traditionellt japanskt trädgårdsarkitektkontor. Jan leder kontinuerligt resor för Världens Resor till Japan.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Resplan

Praktiska tips

Uppdaterade Flygtider och deltagarlista

Kontaktlista

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: jorgen@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Jörgen Fredriksson

*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.*