Konst i Japan med Setouchi triennalen

Avgång 2019-10-15
Hemkomst 2019-10-30

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                      Publicerat 2019-08-08

 

Hej! 

Nu är det cirka två månader kvar till Japanresan. Nedan hittar ni praktiska tips, kontaktlista, resplan samt flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och personuppgifter hittar du också i detta brev. Resan har idag 18 anmälda och är fulltecknad.

Cirka tio dagar före avresa får ni avreseinformation via e-mejl och e-tickets för flyget och kartor via vanlig post.

Färdledare för resan blir Jan Stålbom

Jan är utbildad landskapsarkitekt och arbetar idag på ett arkitektkontor i Stockholm. Efter första resan till Japan, i mitten av 80-talet, blev han förälskad i landet och har varit tillbaka massor av gånger, samt arbetat under ett år i Tokyo på ett traditionellt japanskt trädgårdsarkitektkontor. Jan leder kontinuerligt resor för Världens Resor till Japan och ledde även denna resa i våras.  

Några små korrigeringar
Som alltid med resor där vi går ut med informationen långt i förväg finns det risk att muséer inte är öppna eller har utställningar som vi inte tycker passar. Vi har därför gjort några smärre korrigeringar i programmet. Dag 4 kommer vi att välja att besöka Mori Art Museum i Roppongi för att se den stora Chiharu Shiota utställningen. Hon har varit väldigt i ropet och ställde under 2018 ut både på Göteborgs konsthall och Wanås. I Kyoto har MOMAK ingen utställning och vi får inte in Raku Museum som håller måndagsstängt. Vi har istället ersatt detta med några av färdledarens favoritträdgårdar i Kyoto, framförallt Shisen-do. I övrigt rör det sig endast om smärre omkastningar.  

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi har alla resenärers korrekta person- och passuppgifter mm i god tid. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd e-postadressen som angavs vid bokning samt lösenord*.

2. Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3. Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4. Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den e-postadress som angavs vid bokning, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna kontakta oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg-och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: jorgen@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar,
Jörgen Fredriksson