Konst i Sydkorea och Japan 2.0

Avgång 2019-10-09
Hemkomst 2019-10-25

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                              Publicerat 2019-08-07

 

Hej! 

Nu är det cirka två månader kvar till resan till Sydkorea och Japan. Nedan hittar ni praktiska tips, kontaktlista, resplan samt flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och personuppgifter hittar du också i detta brev. Resan har idag 18 anmälda.  

Cirka tio dagar före avresa får ni avreseinformation via e-mejl och e-tickets för flyget och kartor via vanlig post. Färdledare blir jag, Jörgen Fredriksson, japanolog och delägare i Världens Resor. Under flera år var jag bosatt i Japan och studerade modern japansk litteratur på universitet i Tokyo. Sammantaget har jag vistats 16 - 17 år i Asien, varav sex år i Japan. Jag har kontinuerligt lett resor sedan 1991 och på senare tid har flera varit konstresor, framförallt då i Japan. Under senare år har intresset för Sydkorea fördjupats med ett flertal resor dit samt ytliga studier i det koreanska språket.

Några små korrigeringar
Programmet som vi satte för lång tid sedan håller fortfarande, men vi har varit tvungna att stryka museet i Marugame som tidigare låg med dag 13 i programmet. Museet kommer vara stängt hela 2019. I övrigt är det små korrigeringar av måltider som flyttat plats och liknande, men inget som försvunnit ur resplanen. Ni ser den korrigerade resplanen bifogad.    

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi har alla resenärers korrekta person- och passuppgifter mm i god tid. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd e-postadressen som angavs vid bokning samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den e-postadress som angavs vid bokning, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna kontakta oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg-och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: jorgen@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar,
Jörgen Fredriksson