Okinawas övärld

Avgång 2018-10-11
Hemkomst 2018-10-27

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                               Publicerat 2018-10-01

                                                                                                                                           
Hej,

Nu är det snart dags för avresa till Taiwan och Okinawas övärld och resan är fulltecknad med 18 personer. Nedan ser ni ett uppdaterat dokument med flygtider.

E-tickets för flyg, resplan samt bagagetaggar skickar vi ut med vanlig post. Flygbiljetter för sträckan Taipei – Okinawa samt inrikes i Japan har er färdledare hand om.

Individuell incheckning
Sker på Arlanda och Landvetter senast 1 ½ timme före avgång. Se till att bagaget checkas hela vägen till Taipei. Er färdledare Lars Arvidsson möter er i ankomsthallen på Taipeis flygplats och har en skylt med ”Världens Resor”. Lars mobilnummer är +46 (0)73-6447890.

Vid ankomst till Taipei blir det transfer med privat buss till hotellet där vi gör en snabb incheckning för att sedan gå och äta en välkomstlunch.

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner kommer med i handbagaget.

Under resan färdas vi en del med båt mellan öarna i Okinawa. För att underlätta transporterna är det bra om du reser så lätt som möjligt. På en del av hotellen vi bor på finns vissa möjligheter att lämna in tvätt eller att tvätta själv i lånemaskin.

Återstår bara att önska en riktigt fin resa!

Med vänlig hälsning,

Elin Ishihara


Deltagarinformation                                   Publicerad 2018-08-10


Hej,

Nu är det cirka 2 månader kvar till resan Okinawas övärld. Nedan finner ni länkar till en uppdaterad resplan, praktiska tips, flyg- och deltagarinformation samt kontaktlista till de hotell ni bor på under resan.

Cirka 10 dagar innan avresa skickar vi ut e-tickets för flyget och annan avreseinformation.


Resan är idag fullbokad med 18 personer och färdledare blir Lars Arvidsson som kom till Japan första gången 1993 och har under de senaste 20 åren bott växelvis i Tokyo och i Sverige. Lars talar japanska och har lett nästan 100 omtyckta resor från Hokkaido i norr till Kyushu och Okinawa i söder. Lars leder även resor till Nord- och Sydkorea.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flygtider och deltagarlista

Praktiska tips

Kontaktlista

Resplan

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Det finns inga stora ändringar av resans innehåll men en resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här  Använd din e-postadress (den du får från oss via mail) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar(obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Uppstår problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Har ni några frågor om resan är ni varmt välkomna att höra av er till mig, Elin Ishihara, på e-post elin@varldensresor.se  eller ringa 08-669 55 25.