Okinawas övärld

Avgång 2019-10-10
Hemkomst 2019-10-26

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                              Publicerat 2019-08-30

 

Hej,

Nu är det snart dags för avresa till Taiwan och Okinawas övärld och resan är bokad med 14 personer.

E-tickets för flyg, kontaktlista med hotell, resplan samt bagagetaggar skickar vi ut med vanlig post. Flygbiljetter för sträckan Taipei – Okinawa samt inrikes i Japan har er färdledare hand om.

Individuell incheckning
Sker på Arlanda, Landvetter och Kastrup senast 1 ½ timme före avgång. Se till att bagaget checkas hela vägen till Taipei. Er färdledare Lars Arvidsson möter er i ankomsthallen på Taipeis flygplats och har en skylt med ”Världens Resor”. Lars mobilnummer är +46 (0)73-6447890.

Vid ankomst till Taipei blir det transfer med privat buss till hotellet där vi checkar in och sedan äter välkomstmiddag.   

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner kommer med i handbagaget.

Under resan färdas vi en del med båt mellan öarna i Okinawa. För att underlätta transporterna är det bra om du reser så lätt som möjligt. På en del av hotellen vi bor på finns vissa möjligheter att lämna in tvätt eller att tvätta själv i lånemaskin.

Återstår bara att önska en riktigt fin resa!


Med vänlig hälsning,

Elin Ishihara

*På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan*


Deltagarinformation                                   Publicerat 2019-08-09

 

Hej!

Nu är det cirka 2 månader kvar till resan Okinawas övärld och ni är idag 15 personer bokade. Nedan finner ni länkar till en uppdaterad resplan, praktiska tips, flyg- och deltagarinformation samt kontaktlista för de hotell vi använder under resan. Cirka 10 dagar innan avresa skickar vi ut e-tickets för flyget och annan avreseinformation.

Färdledare blir Lars Arvidsson


Lars kom till Japan första gången 1993 och har under de senaste 20 åren bott växelvis i Tokyo och i Sverige. Han talar japanska och har lett över 100 omtyckta resor från Hokkaido i norr till Kyushu och Okinawa i söder. Lars leder även resor till Nord- och Sydkorea.

Förändringar i resplanen
Vi har bytt plats på dagarna på Taketomi och Iriomote då vi inte kunnat få rum på Taketomi som vi önskade. Vi kommer därför först till Iriomote och sedan Taketomi. I övrigt ser programmet ut som tidigare.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd e-postadressen som angavs vid bokning samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den e-postadress som angavs vid bokning, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna kontakta oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flygtider och deltagarlista

Resplan

Kontaktlista

Praktiska tips

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: akio@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar,
Elin Ishihara