Påsklov i Tokyo

Avgång 2020-04-04
Hemkomst 2020-04-13

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                                     Publicerat 2020-02-04

Hej!

Nu är det cirka två månader kvar till resan till Japan. Nedan finner du länkar till dokument med praktiska tips, resplan, kontaktlista med hotell samt en flyg- och deltagarlista.  

Cirka tio dagar före avresa får ni e-tickets för flyget, några kartor, avresemeddelande och bagagetaggar skickat med vanlig post.

Resan är i dagsläget fullbokad med 18 deltagare och färdledare blir Sofia Jernberg.

Sofia är utbildad japanolog och har bott på flera platser i Japan under de senaste åren. Hon har jobbat med att informera om svensk kultur i Japan, och nu informerar hon om Japan för svenskar istället! Med breda intressen inom både traditionell och modern japansk kultur finns det mycket att berätta. Sofia jobbar både som färdledare och reseproducent för Världens Resor.

Klicka på länkarna nedan för information

Praktiska tips

Flygtider och deltagarlista

Resplan

Kontaktlista

Kontrollera noga att ditt namn i flyg- och deltagarlistan nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer.

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.

Med anledning av Coronaviruset
Vi har full förståelse för att det finns en del oro kring resande och frågor kring resevillkor med tanke på viruset i Kina. Vi följer dagligen utvecklingen på alla våra resmål och har kontakt både med vår egen branschorganisation samt med svenska Utrikesdepartementet. De senaste dagarna har vi sett att nya fall utanför Kina inte ökar i samma takt längre och det känns hoppfullt. Om UD bedömer att man ej bör resa så utfärdas en avrådan. Just nu finns endast avrådan från resor till vissa delar av Kina. Vi följer alltid UD:s reserekommendationer och om vi ställer in en resa får du som konsument alltid alla dina pengar tillbaka.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor. Använd din e-postadress (den du fått på mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se   

Med vänliga hälsningar

Elin Ishihara