Under körsbärsblommen

Avgång 2023-03-21
Hemkomst 2023-04-10

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation               Publicerat 2023-01-24 

 

Konnichiwa minasan (Hej allihopa)!  
 
Nu är det cirka två månader kvar till resan till Japan. Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, en uppdaterad resplan samt en flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan. Det är viktigt att du uppdaterar dina personuppgifter så snart som möjligt. Resan har idag 16 deltagare. 
 
Cirka tio dagar före avresa kommer du att få avresemeddelande via epost där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget. 

Er färdledare för denna resa blir Lars Arvidsson

Lars kom till Japan första gången 1993 och det blev kärlek direkt. Sedan dess har han bott växelvis i Japan och Sverige, talar japanska och har lett över 100 omtyckta resor från Hokkaido i norr till Okinawa i söder. Lars leder även resor till Korea och Taiwan, jobbar emellanåt som lokförare och är sålunda som klippt och skuren att även leda våra tågresor inom Sverige. Han har även bra koll på Europa efter många varv med ryggsäck där.   

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera “Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Detta gäller även er som rest med oss sedan tidigare. 
 
1. Logga in på Mina sidor, klicka här.  Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt skapa ett lösenord*.     

2. Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter som behövs för din resa.    

3. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.    
Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt.    
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om OCR m.m.   

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Skapa lösenord”. Du får då ett lösenord skickat till din mail som du då använder för att logga in.

Deltagarlista

Kontrollera noga att ditt namn nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att alla efternamnen står med), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer. 

Stockholm
Curt Owe Eriksson 
Marketta Kangas 
Tom Christer Magnusson 
Lena Ingvor Magnusson 
James Roderick Honiball 
Vera Katarina Honiball 
Laila Maria Rovene Hoerschelmann 
Jan David Nilsson 
Lena Elisabeth Skjödt 
Nils Kristian Skjödt 
Lisbeth Madeleine Lundstedt 
Sven-Bertil Egil Lundstedt

Göteborg
Per Olof Johansson 
Carina Elisabet Johansson

Köpenhamn
Mats Olof Gunnar Johansson 
Karin Elisabeth Johansson 

Öppna dokumenten nedan för information om:

- Flygtider
- Kontaktlista
- Praktiska tips
- Resplan
 
 
Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Uppdatering om resan

Dag 2: Med anledning av flygschemat kommer ni att ankomma mitt på dagen till Osaka istället för morgonen. Välkomstmåltiden kommer endera att ske på ankomstdagen eller dagen efter.

Dag 8: Kusakabe Mingeikan är stängd denna dag. Färdledaren återkommer med vad det blir för aktivitet istället.

Dag 10: Vi har behövt ändra schemat denna dag så ni kommer att ha teceremonin på förmiddagen och besöker Kenroku-en efter lunch. 

Boende

På denna resa bor vi både på hotell i västerländsk stil och på japanskt ryokan. Att bo på ett japanskt ryokan innebär att vi kommer att sova på madrasser som rullas ut på tatamigolven i traditionella japanska rum. Det är inte alls ett mer obekvämt sätt att bo, men det gör att man rör sig lite mer på marknivå.  
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: louise@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
Med vänliga hälsningar 
 
Louise Bylund 


 
*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.