Under körsbärsblommen

Avgång 2023-03-22
Hemkomst 2023-04-12

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation               Publicerat 2023-01-24 

 

Konnichiwa minasan (Hej allihopa)!  
 
Nu är det cirka två månader kvar till resan till Japan. Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista över alla hotellen under vistelsen, en uppdaterad resplan samt en flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan. Det är viktigt att uppdaterar dina personuppgifter så snart som möjligt. Resan är idag nästan fulltecknad med 17 deltagare. 

Cirka tio dagar före avresa kommer du att få avresemeddelande via epost där vi även skickar med e-tickets för flyget. 

Er färdledare för denna resa blir Vincent Rodin

Vincent har mer än två decennier av japansk kultur i sin resväska. Som turist, student och journalist. Och när han inte arbetar med japansk PR i Sverige reser han runt i Japan som frilansreporter. Utöver att vara fullständigt besatt av löpning och japansk ramen slår Vincents hjärta lite extra varje gång det traditionella och moderna Japan uppenbarar sig i harmoni.   

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera “Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Detta gäller även er som rest med oss sedan tidigare. 
 
1. Logga in på Mina sidor, klicka här.  Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt skapa ett lösenord*.

2. Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter som behövs för din resa.    

3. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.   

Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt.    
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om OCR m.m.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Skapa lösenord”. Du får då ett lösenord skickat till din mail som du då använder för att logga in. 

Deltagarlista

Kontrollera noga att ditt namn nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer. 

Stockholm
Siv Lennartsson 
Nils Håkan Jönsson 
Bengt Wicksén 
Gun Marie Jaråker-Wicksén 
Sirkka-Liisa Inkeri Björk 
Eva-Carin Meurling 
Johan Meurling

Oslo 
Britt Helene Aardal 
Turid Støle

Köpenhamn 
Gerd Pontén 
Christer Siverud 
Maj Inger Birgitta Siverud 
Claes-Göran Beckeman 
Lena Märit Gunilla Beckeman 
Ronny Holm 
Karin Gunnarsson

Frankfurt 
Johan Andersson 

Öppna dokumenten nedan för information om:

- Flygtider   
- Kontaktlista
- Praktiska tips
- Uppdaterad resplan

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Uppdatering om resan

Dag 3: Heldag i Nara då ni anländer till Japan sent kvällen innan.
Dag 20: Hemresan kommer att ske på kvällen dag 20 istället för morgonen dag 21. Flygtiderna finns ovan i dokumentet “Flygtider”. 

Boende

På denna resa bor vi både på hotell i västerländsk stil och på japanskt ryokan. Att bo på ett japanskt ryokan innebär att vi kommer att sova på madrasser som rullas ut på tatamigolven i traditionella japanska rum. Det är inte alls ett mer obekvämt sätt att bo, men det gör att man rör sig lite mer på marknivå.  
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: louise@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
Med vänliga hälsningar 
 
Louise Bylund

 
 
*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.