Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.

-----------------------------------------------------------------
Deltagarinformation                     Publicerat 2023-02-06 
 

Hej,  
 
Nu är det cirka två månader kvar till resan till Sydkorea och Japan. Längre ned på denna sida finner ni praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, resplan, flygtider och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan. Resan har idag 8 anmälda. 
 
Cirka tio dagar före avresa kommer du att få avresemeddelande via epost där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget. 
 
Era färdledare för denna resa blir Johan Andér i Sydkorea och Karin Arver i Japan 
 
Johan Andér 

Johan jobbar till vardags som verksamhetsutvecklare på Arbetsförmedlingen. Han har bott i Korea i 8 år där han både har studerat och undervisat på universitet. Johan åker till Korea minst en gång om året och känner sig så pass hemma där att han har blivit koreansk medborgare. 
 
Karin Arver 

Karin är landskapsarkitekt, och hamnade under ett studieuppehåll i slutet av 90-talet första gången i Japan för att bo inneboende och arbeta som barvärdinna. Hon har sedan återvänt många gånger, ex. för att studera textilier och indigofärgning. Har ett stort intresse för natur, mat, odling, byggnadsvård, historia, konst och hantverk. 
 
Uppdatera dina personuppgifter inför resan 
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera “Personuppgiftsformuläret” under knappen “Min bokning” ovan snarast.  
 
Inresekrav till Sydkorea och Japan 
Både Sydkorea och Japan har infört inresekrav under pandemin som fortfarande är aktuella. Mer detaljer finns i praktiska tips. 
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: louise@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
Med vänliga hälsningar 
 
Louise Bylund 
 
*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande. *
 

  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här har vi samlat information kring väder, valuta, packning, vaccinationer mm, samt en del litteraturtips.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen.
  • Här hittar du tips på skönlitteratur och faktaböcker.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.