Vår i Japan

Avgång 2023-03-24
Hemkomst 2023-04-06

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                     Publicerat 2023-01-30

 

Konnichiwa minasan (Hej allihopa)! 

Nu är det cirka två månader kvar till resan till Japan. Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, resplan samt flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan. Resan är idag fulltecknad med 18 resenärer. 

Cirka tio dagar före avresa kommer du att få avresemeddelande via epost där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget.

Er färdledare för denna resa blir Kristina Watanabe

 

Kristina är bosatt i Japan sedan 1992. Hon brinner för hur det traditionella Japan tar sig uttryck i det moderna samhället och arbetar heltid med att leda och arrangera resor i Japan. Tidigare har hon bl.a. arbetat som rektor på en förskola i Tokyo, som hon även var med och startade. På fritiden arbetar Kristina gärna med sina händer, gärna med tyger och garn. 

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera “Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Detta gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1. Logga in på Mina sidor, klicka här.  Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt skapa ett lösenord*.     

2. Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter som behövs för din resa.    

3. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.    
Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt.    
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om OCR m.m.   

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Skapa lösenord”. Du får då ett lösenord skickat till din mail som du då använder för att logga in. Kom ihåg att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.  
Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till. 

Deltagarlista

Kontrollera noga att ditt namn nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer. 

Stockholm 
Marie Wigh 
Johan Wigh 
Jolanta Bardzinska 
Marita Önneby Eliasson 
Keith Eliasson 
Jorun Tove Katarina Nikander 
Eric Lukas Telander 
Torsten Holm 
Karin Holm 
Dan Olof Öhman 
Eydis Olafsdottir 
Åsa Fernlund 
Anna Fernlund
 
Köpenhamn 
Roland Jonsson 
Helen Jonsson 
Peter Magnusson 
Anita Magnusson

Flygtider (*Uppdaterat 2023-03-13)
Ni kommer att flyga med Air France och KLM. Nedan ser ni de preliminära flygtiderna. 
 
AF 1463     24 MAR     Stockholm - Paris               0600 0850 
AF 292       24 MAR     Paris – Osaka                     1320 1030+1 
KL 864       6 APR       Tokyo – Amsterdam            1020 1745 
KL 1121     6 APR        Amsterdam – Stockholm    2050 2255 
 
AF = Air France 
KL = KLM 
+1= Ankomst dagen efter avresa 
 
*Ni som reser från Köpenhamn kommer att få ett separat mail med flygtider och information. 

Öppna dokumenten nedan för information om: 
- Kontaktlista (*uppdaterad 2023-03-13)
- Praktiska tips 
- Resplan (*uppdaterad 2023-03-13)

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er. 
 
Boende

På denna resa bor vi både på hotell i västerländsk stil och på japanskt ryokan. Att bo på ett japanskt ryokan innebär att vi kommer att sova på madrasser som rullas ut på tatamigolven i traditionella japanska rum. Det är inte alls ett mer obekvämt sätt att bo, men det gör att man rör sig lite mer på marknivå.  
 
Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: louise@varldensresor.se eller info@varldensresor.se .
 
Med vänliga hälsningar 
 
Louise Bylund

*En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.