Yukiguni - Snöns rike

Avgång 2019-02-04
Hemkomst 2019-02-14

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation             Publicerat 2019-01-23

 

Nu är det inte långt kvar till avresan till Tokyo. Era e-tickets, karta samt bagagetaggar skickas till er med vanlig post.
Det blir en liten nätt grupp på 8 personer som reser till Japan.   

Individuell incheckning
Sker på respektive flygplats senast 1 ½  timme före avgång. Vid incheckning kan ni höra om det går att checka bagaget ända till Sapporo. Tekniskt sett ska det gå, men det är inte alltid detta fungerar i praktiken. Om inte kommer ni att få plocka ut bagaget i Osaka och sedan checka in på nytt för inrikesflyget.

Er färdledare, Lars Arvidsson, finns på plats på Chitose Airport i Sapporo och har en skylt med ”Världens Resor” på. Lars japanska mobilnummer  är +81 (0)80-4373-1500 (sms fungerar ej) och det svenska numret är 073-6447890. När alla samlats åker ni med tåg in till Sapporo.   

På flygplanet kommer ni att få fylla i ett Immigration card och på detta fyller ni i det första boendet i Sapporo. För denna grupp är det enligt nedan;

Excel Hotel Tokyu Sapporo, 5-420, Nishi, Minami 8 Jo, Chuo-ku, Sapporo-shi
Telefon: +81 (0)11-533-0109.

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner och något ombyte kommer med i handbagaget.

Om det är något ni undrar över hör av er till mig, Elin Ishihara på elin@varldensresor.se
eller telefon 08-669 55 25. I akuta fall utanför kontorstid kan ni nå mig på 0761-670800 alt. ringa till Lottie Sundelöf på 073-5065818 eller Joacim Ericsson på 070-2739120.

Kvarstår bara att önska trevlig resa!
Elin Ishihara    
                  

På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan                                                                            


Deltagarinformation                            Publicerat 2018-12-07


Konnichiwa minasan (Hej allihopa)!

Nu är det cirka två månader kvar till resan till Japan. Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista med alla hotell, en uppdaterad resplan samt en flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och personuppgifter hittar du också nedan. Resan har idag 8 anmälda och vi genomför den med detta antal.  

Cirka tio dagar före avresa skickar vi avresemeddelande via e-post samt ett kuvert med e-tickets för flyget, några kartor och bagagetaggar.

Er färdledare i Japan blir Lars Arvidsson. 

Lars har som ni vet lett otaliga resor till Japan genom åren och gör det med stort engagemang och kunskap. Allt sedan Lars första gången satte sin fot i Japan har han velat tillbaka. Under de senaste 18 åren har Lars bott växelvis i Japan och Sverige. Lars talar japanska och har lett över 80 omtyckta resor från Hokkaido i norr till Kyushu och Okinawa i söder. Lars leder även resor till Japan, Korea och Taiwan.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan:

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enl passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flygtider och deltagarlista

Resplan

Kontaktlista

Praktiska tips

Kontrollera noga att ditt namn i flyg- och deltagarlistan nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer.

Behöver du komplettera din hemförsäkring inför resan kan du läsa informationen från Gouda nedan. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

Reseförsäkring för dig under 70 år

Reseförsäkring för dig över 70 år


Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Elin Ishihara