Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                  Uppdaterad 2023-05-17

Hej!  

Det är fortfarande många tåg som ej går att boka på grund utav banarbeten och Trafikverket kan inte ge besked även om det endast är några veckor fram i tiden. På malmbanan är det flera banarbeten som påverkar trafiken och sträckan från Narvik vilket gör att tåget 12 juni ej går. Vi behöver säkra platser så nu bokar vi istället Abisko-Stockholm med tiderna 12.27-06.27 (se längre ner på denna sida). Fortfarande rekommenderar vi att ni som själva bokar anslutning till/från Stockholm bokar ombokningsbara biljetter om det blir förseningar eller andra ändringar. 

Nu närmar sig resan “Inlandsbanan i midnattssol 6 - 17 juni 2023”. Gruppen består idag av 14 personer. Nedan finner du länkar till praktiska tips, tågtider och deltagarlista samt en kontaktlista. Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.   

Färdledare för denna resa är Tomas Brunned 

Tomas är Tärnabybo som gillar snö, utförsåkning, kanelbullar, tåg och trevligt folk. Har jobbat i snart ett helt liv inom service och turism bland annat som reseledare, tågvärd på Inlandsbanan och guldvaskarinstruktör. Kan passa barnbarn, hästar, hundar, katter och vandrande pinnar. Fortfarande nyfiken. 

Preliminära tågtider: 
Utresa 6 juni: Stockholm Centralstation kl.07.48 - Östersund kl.13.16  
Hemresa 12-13 juni: Abisko kl 12.27 - Stockholm Centralstation 06.27 

Slutbetalning och personuppgifter inför resa     
Vi behöver omgående få in era personuppgifter, om ni inte själva fyllt i dessa tidigare. Vi behöver: Kontaktperson(ej med på resan) inkl telefonnummer, försäkringsbolag inkl nummer på försäkringen och kostrestriktioner. Det kan du göra genom att maila till info@varldensresor.se eller slå oss en signal på 08-6695525. Senast den 20 maj behöver vi ha personuppgifterna.  

Cirka en vecka före avresan kommer ni att få avreseinformation via e-post med de senaste uppdateringarna av resplan* inklusive information om tågbiljetter.    

Hör av dig också om du har några frågor eller funderingar! Jag kommer inte vara tillgänglig fram till den 29 maj, men mina kollegor finns på plats på kontoret, tel 08-669 55 25 alt mejl info@varldensresor.se.

  
Vänlig hälsning,  
Åsa Danielsson 
Reseproducent Norden 


Klicka på bilderna nedan för information: