Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Avreseinformation                    Publicerat 2023-04-27

Hej,   
  
Nu är det inte långt kvar tills resan Stickresa till Island går av stapeln. Gruppen består av 10 deltagare plus er ciceron Johanne Ländin.    
 
Flygbiljetter 
Gå in på din bokningssida genom att klicka på fliken Min bokning ovan. Under rubriken Resehandlingar hittar du din flygbiljett med SAS.   
 
Titta noga på er e-ticket så att namnet är rättstavat. Ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn enligt ditt pass på biljetten. Det är helt i sin ordning att bindestreck eller apostrof inte står med på biljetten. Om det förekommer fel så meddela oss så fort som möjligt.    
 
Individuell incheckning  
Incheckning online på SAS webbsida är öppen från 30 timmar före avresa. Klicka här för att komma till sidan för check-in:  https://www.sas.se/checkin/ 
Var då beredd med ditt bokningsnummer (”booking reference” bestående av sex tecken längst upp på din biljett), ditt efternamn och flightnummer. Du har då möjlighet att ändra sittplats i flygplanet om du inte är nöjd med de platser du redan blivit tilldelad. Kan vara bra att hänga på låset när incheckningen öppnar så ökar chansen att ha fler stolar att välja mellan. 
 
Vår erfarenhet från senaste tiden är dock att online check-in inte alltid fungerar och då checkar du in på flygplatsen istället. Se till att vara på flygplatsen i god tid. Två timmar före avresa är rekommenderat. 
 
Er ciceron Johanne Ländin reser med flighten från Stockholm Arlanda och möter upp vid gaten innan ombordstigningen. Med sig har hon en skylt med “Världens Resor” för igenkänning. Ni som reser från andra orter möter upp Johanne och gruppen vid gaten på Köpenhamns flygplats. Johannes mobilnummer är 070-792 98 90.  
 
Vid ankomst till Reykjavik kommer er chaufför/lokalguide Lena att vänta på er. Busstransfer till Borgarnes med stopp för lunch på vägen till hotellet.  
 
 
Återstår bara att önska er en riktigt fin och lärorik resa till Island!  
 
 
Elin Ishihara


 

Deltagarinformation              

Hej,      
 
Det är nu bara ett par månader kvar till resan till Island 7-13 maj. Klicka på bilderna längre ner på denna sida för att komma till resplan, flygtider och deltagarlista, praktiska tips och kontaktlista inför resan.  
 
Nästa utskick går ut ca två veckor innan avresa och kommer att innehålla kontaktuppgifter till färdledare och e-tickets för flyget. Ni är i dagsläget 9 deltagare på resan och vi håller resan öppen för bokningar ett tag till.   

Deltagare och avreseort 
Stockholm 
Gunilla Elisabeth Louise Lilja 
Gunilla Evertson 
Inga Marianne Bylund 
Rune Tommy Bylund 
Jessica Louise Bylund 
 
Göteborg 
Anette Romare
 
Köpenhamn 
Mia Margareta Dehmer 
Karin Ingeborg Danielsson 
Inger Olsson

Oslo 
Sarah Yeun-Ok Dagernäs 
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 
 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Färdledare för resan blir Johanne Ländin


Johanne har lett flera resor med sticktema till olika länder genom åren, och förra året var första gången på Island tillsammans med Världens Resor. Under resans gång kommer hon att dela med sig av sin expertis och kunskaper om stickning. På plats får hon även hjälp av lokala guider och experter på Island och den inhemska stickkulturen.  
  
Har ni frågor om resan går det bra att höra av sig till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara
 
 

  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf.
  • Här hittar du fina erbjudanden och rabatter från våra partners, endast för dig som resenär hos Världens Resor.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.