Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Hej,      
 
Det är nu bara ett par månader kvar till resan till Island 7-13 maj. Klicka på bilderna längre ner på denna sida för att komma till resplan, flygtider och deltagarlista, praktiska tips och kontaktlista inför resan.  
 
Nästa utskick går ut ca två veckor innan avresa och kommer att innehålla kontaktuppgifter till färdledare och e-tickets för flyget. Ni är i dagsläget 9 deltagare på resan och vi håller resan öppen för bokningar ett tag till.   
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 
 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Färdledare för resan blir Johanne Ländin


Johanne har lett flera resor med sticktema till olika länder genom åren, och förra året var första gången på Island tillsammans med Världens Resor. Under resans gång kommer hon att dela med sig av sin expertis och kunskaper om stickning. På plats får hon även hjälp av lokala guider och experter på Island och den inhemska stickkulturen.  
  
Har ni frågor om resan går det bra att höra av sig till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara
 
 

  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.