Nya Zeeland - en drömresa

Avgång 2018-11-10
Hemkomst 2018-11-29

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.

Avreseinformation                                          Publicerat 2018-10-23

Hej! 

Nu är det inte långt kvar till avresan till Nya Zeeland. Era e-tickets, uppdaterad resplan, karta samt bagagetaggar bifogas. För er som påbörjar resan i Göteborg och Köpenhamn och där vi bokat hotell vid utresan så bifogas även dessa vouchers i utskicket.  

Gruppen består av totalt 19 personer och deltagarlistan ser ni nedan i i flyg- och deltagarinformation.  

Individuell incheckning

Sker på respektive flygplats senast 1 ½  timme före avgång. Se till att bagaget checkas hela vägen till Auckland. Er färdledare, Carina Lindh, finns på plats på Aucklands flygplats och möter er där. Hon har en skylt med ”Världens Resor” på. Carinas lokala mobilnummer   är + 64 (0)2108142149. När alla samlats åker ni med egen buss till vårt hotell.

För Rydstads som kommer tidigare samma eftermiddag tar ni er själva till hotellet. Adress nedan i kontaktlista. Det kommer vara förberett på hotellet så det räcker med att säga ert namn. Möte i lobbyn nästkommande dag 10.00. 

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner och något ombyte kommer med i handbagaget.

Om det är något ni undrar över hör av er till mig, Jörgen Fredriksson på jorgen@varldensresor.se

Kvarstår bara att önska trevlig resa!

Jörgen Fredriksson

På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan

 


Deltagarinformation                         Publicerat 2018-09-07

Hej,

Nu är det drygt två månader kvar till resan till Nya Zeeland. Resan är fulltecknad sedan lång tid tillbaka. I länkar nedan kommer ni finna den aktuella resplanen, praktiska tips, kontaktlista för de hotell ni bor på under resan samt flyg- och deltagarinformation.
Cirka 10-15 före avresa skickar vi flygbiljetter, bagagetaggar, en utskriven resplan samt en karta till er.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar(obs: alla förnamn enl passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.


Färdledare för resan blir Carina Lindh.


Carina bor halvårsvis i Nya Zeeland där hon är verksam som konstnär och arbetar med ett video- och fotoprojekt. Bosatt vid Abel Tasmans Nationalpark, där hon gärna vandrar och paddlar kajak. Har även jobbat som volontär vid valstrandningar. Carina har bra kunskap om Nya Zeelands geografi, konst, traditioner och landets goda viner.   

Öppna dokumenten nedan för information om:


Resplan

Praktiska tips

Flygtider och deltagarlista

Kontaktlista

Behöver du komplettera din hemförsäkring inför resan kan du läsa informationen från Gouda nedan. Har ni frågor är ni välkomna att höra av er.

Reseförsäkring för dig under 70 år

Reseförsäkring för dig över 70 år


Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Är det något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: jorgen@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Jörgen Fredriksson