Anderna med Nordeaseniorerna

Avgång 2019-10-26
Hemkomst 2019-11-13

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation             Publicerat 2019-08-22

 

Hola,

Det börjar närma sig avresa till Sydamerika. Idag är ni 22 deltagare samt färdledare Maria Blanco Berglund.

Nedan finner ni resplan, praktiska tips med litteraturlista, deltagarlista, flygtider samt en kontaktlista över de hotell ni ska bo på. Tänk på att läsa igenom all information i god tid innan resan med tanke på bl.a. vaccinationer med mera. Kontrollera att ditt namn är korrekt stavat, exakt så som det står i era pass och att önskad avreseort stämmer. Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomst till Sverige.

Cirka tio dagar före avresa skickar vi ut flygbiljetter, bagagetaggar, och karta per post. Vi mejlar då även ut ett avresemeddelande som ni får på samma sätt som denna information, dvs digitalt.

Färdledaren på resan är Maria Blanco Berglund

Maria har rötter i både Sverige och Peru. Efter avslutad SO-lärarexamen i Stockholm flyttade hon år 2005 till Cusco. Sedan 2002 har hon lett och anordnat resor till Peru och arbetat i skolor och jordbruksprojekt. Maria hyser en stark kärlek och en stor respekt för den andinska kulturen och dess kunskapsarv som hon med glädje delar med sig av.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställningar av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd e-postadressen som angavs vid bokning samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den e-postadress som angavs vid bokning, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna kontakta oss så hjälper vi till.

Passuppgifter
Vi behöver få in era passuppgifter snarast då flygbolag och hotellen behöver dem. Jag ber er därför att uppdatera er information under ”Mina Sidor” med passnummer, utfärdat datum, giltigt till samt nationalitet. Om ni redan nu även har försäkringsuppgifter samt kontaktperson ber jag er att uppdatera er reservation med detta också.

Senast 10 september behöver jag passuppgifterna. Även ni som rest med oss tidigare behöver fylla i dessa uppgifter för varje bokad resa.

Ändringar i programmet
Efter besöket vid Machu Picchu åker vi tåg tillbaka till Ollantaytambo. Där skulle vi ha haft ytterligare en natt. Nu kommer vi att fortsätta direkt till Cusco och övernatta där. Utflykten dagen därpå till Maras y Moray är som den alltid har varit bara att vi utgår från Cusco.

Extra viktigt!
* Uppdatera era passuppgifter senast 10 september
* Kontrollera att ditt namn är stavat exakt så som det står i ditt pass (alla namn i den ordning som står) och att önskad avreseort stämmer.
* Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomst till Sverige.
* För er som ännu inte fyllt i alla uppgifter vi behöver under ”Mina Sidor”, gör detta så snart som möjligt. Det gäller försäkringsnummer samt en kontakt till någon vi kan kontakta om det skulle behövas.
* Glöm inte fylla i allergier eller kostönskemål på din sida under ”Mina sidor”.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg- och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

Om ni har några frågor inför resan är det bara att höra av er! 

Med vänliga hälsningar
Pernilla Palacios

Reseproducent Latinamerika och Himalaya                    
Mejladress: pernilla@varldensresor.se
Telefon (växel): 08-6695525                                                                                                                                                     

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.