Höstlov i Tokyo

Avgång 2019-10-25
Hemkomst 2019-11-02

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                                   Publicerat 2019-10-15

 

Hej!

Nu är det inte långt kvar till avresan till Tokyo. Med vanlig post skickar vi ut era e-tickets för flyget, en karta, bagagetaggar samt uppdaterad resplan.

Gruppen är fortfarande bokad med 6 personer (2 familjer).

Individuell incheckning
Sker på respektive flygplats senast 1 ½  timme före avgång. Se till att bagaget checkas hela vägen till Tokyo (Narita International Airport). Er färdledare, Marcus Richert, finns på plats på Narita i ankomsthallen och har en skylt med ”Världens Resor” på. Marcus japanska mobilnummer   är +81 (0)80-4471-3979. När alla samlats åker ni med egen buss till hotellet och lämnar bagaget och äter gemensam välkomstlunch.

På flygplanet kommer ni att få fylla i ett Immigration card och på detta fyller ni i det första boendet i Tokyo. För denna grupp är det enligt nedan;

Hotel Mielparque Tokyo, 2-5-20 Shiba Koen, Minato-ku, Tokyo
Telefon: +81 (0)3-3433-7211

I år har vi två höstlovsgrupper till Tokyo. Ni bor på två olika hotell under veckan och byter med varandra efter halva tiden.

Packning
Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening. Res gärna i dina promenadskor och se till att dina viktigaste tillhörigheter såsom mediciner och något ombyte kommer med i handbagaget.

Kvarstår bara att önska trevlig resa!

Om det är något ni undrar över hör av er till mig, Elin Ishihara på elin@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar,
Elin Ishihara
          
           

På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan                                                                   


Deltagarinformation                                 Publicerat 2019-09-02

Konnichiwa minasan (Hej allihopa)!

Nu är det knappt två månader kvar till resan till Japan. Nedan finner du praktiska tips, resplan, flygtider & deltagarlista samt en kontaktlista för hotellen vi bor på. Cirka tio dagar före avresa får ni e-tickets för flyget och en karta över Tokyo skickat med vanlig post.

Resan är idag bokad med 6 deltagare, men vi tänker ändå genomföra resan som planerat med det antalet. Vi hoppas naturligtvis att det ska tillkomma några fler deltagare framöver.

Färdledare för resan blir Marcus Richert. Marcus har bott många år i Japan och har en kandidatexamen i östasienstudier och har även studerat japansk kultur och politik på Ritsumeikan University i Japan. Till vardags kombinerar han arbete som färdledare med jobb som grafiker och speldesigner. På fritiden tycker han om att vandra i bergen och på meritlistan finns toppen av Mt Fuji. 

Denna avgång är extrainsatt då den första resan snabbt blev fullbokad. För att ni ska slippa springa på den andra gruppen hela tiden har jag kastat om aktiviteterna i schemat, men resplanens alla ursprungliga komponenter är fortfarande med.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Resplan
Praktiska tips
Kontaktlista
Flygtider och deltagarlista

Kontrollera noga att ditt namn i flyg- och deltagarlistan nedan överensstämmer med ditt pass (ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn), samt att rätt avreseort är angivet enligt era önskemål. Det är alltid bra att ha första förnamnet med om det inte är tilltalsnamnet. Kontakta oss snart som möjligt om något inte stämmer.

Om det är något dokument ovan som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du fått på mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Om det är något ni undrar över så hör gärna av er till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar

Elin Ishihara

* En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, tranportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.