Två veckor i Kaukasus - Armenien och Georgien

Avgång 2019-09-02
Hemkomst 2019-09-13

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                               Publicerat 2019-08-20

 

Hej,

Nu börjar det närma sig resan till Kaukasus. Med vanlig post har vi skickat dina flygbiljetter (e-tickets) för den internationella flygresan med LOT tillsammans med din resplan och en kontaktlista. Kontrollera att alla uppgifter på flygbiljetten stämmer.

Er lokala engelsktalande guide möter er på flygplatsen i Jerevan, efter passkontrollen och bagageuthämtningen. Hon kommer att ha en skylt som det står "Världens Resor" på. Er georgiska guide möter er efter passkontrollen vid gränsen mellan Armenien och Georgien, där ni byter fordon.

Individuell incheckning
Checka in kan du göra online på flygbolagets hemsida, incheckningen öppnar 36 timmar före avgång. Flygbolaget garanterar dock inte online-incheckning vid gruppbokningar så därför rekommenderar vi att du kommer till flygplatsen i god tid innan avresa.

För utresan har vi placerat er så att ni sitter tillsammans på flyget. 

Packa dina viktigaste tillhörigheter så som mediciner etc i handbagaget! Vissa saker är svårare att ersätta vid eventuell bagageförsening.

Har ni frågor vänligen kontakta mig på tel: 08-669 55 25 eller epost: anna@varldensresor.se

Återstår bara att önska er en trevlig resa!

Med vänliga hälsningar,
Anna Mnatsakanova


Deltagarinformation                            Publicerat 2019-07-03


Hej,

Det är två månader kvar till resan till Kaukasus. Nedan hittar du länkar till flygtider, deltagarlistan, resplan och praktiska tips för resan.

Cirka tio dagar före avresa skickar vi elektroniska flygbiljetter, en kontaktlista och Världens Resor bagagebrickor. Samtidigt publicerar vi ett avresemeddelande.

Ni är i dagsläget 34 deltagare (32 i Armenien). Vi har gemensamma transporter och måltider och alla deltagare bor på samma hotell. Vi har ordnat med två engelsktalande guider under resan i Georgien och vi kommer att dela upp gruppen i två subgrupper under stadsvandringar och vid besök av museum och sevärdheter. I Armenien får ni hörlurar av modellen Audivox under guidade turer.

Måltider
Observera att enligt våra villkor har ni halvpension på resan, dag 7-8 helpension. Vi har inkluderat ytterligare en måltid – välkomstmiddag i Jerevan, dag 2.

Faktura för slutbetalning
Se nedan om slutbetalningen av resan. Dessutom skickar vi ett separat mejl med bifogad faktura i PDF format för att underlätta hanteringen.  

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enl passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Passet måste vara giltigt i sex månader från det datum du reser in i Armenien.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Uppdaterad resplan

Flygtider och deltagarinformation

Kontaktlista

Praktiska tips

 

Om det är något ni undrar över, tveka inte att skriva eller ringa.

Med vänliga hälsningar,

Anna Mnatsakanova
anna@varldensresor.se

Tel: 08-669 55 25