Vår i Rumänien

Avgång 2019-04-26
Hemkomst 2019-05-03

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Avreseinformation                                  Publicerat 2019-04-15

 

Hej,                                                                                                                                                 

Resan till Rumänien närmar sig med stormsteg. Ni är 10 deltagare och resan leds av er lokala guide i Rumänien Daniel Dumitru som möter er på flygplatsen i Cluj-Napoca. Daniel har en Världens Resor skylt med sig. Med vanlig post skickar vi era elektroniska flygbiljetter tillsammans med en uppdaterad resplan, kontaktlista samt bagagetaggar. Kontrollera att alla uppgifter på flygbiljetterna stämmer.

Klicka på länken nedan information om:

Kontaktlista

Resplan

Om det är något ni funderar på under resans gång är det viktigt att ni påtalar eller meddelar färdledaren så snart som möjligt så att vi har möjlighet att hantera det. Vi på kontoret finns också alltid här om det är något du undrar över.

Måltider 27-28 april
Resan går under påskveckan - en av viktigaste högtider för ortodoxa kyrkan. Påskfirandet är en festlig historia i Rumänien med stora middagar som lagas av hela familjen. Att uppleva en smula av stämningen och smaka på några av paradrätter kan ni mot tilläggsbetalning som jag har tidigare informerat om. Kostanden ligger mellan EUR 20-30 per person för en middag och kan betalas på plats.

Alternativen för egna middagar just de dagarna är annars ganska begränsade med att ni befinner er på mindre platser som även till vardags inte har många restauranger. Det kanske känns som en nödlandning med beställda måltider just för de dagarna men det blir garanterat massor av god mat och gemytlig atmosfär.

Återstår bara att önska er en trevlig resa och vi ses på Arlanda den 26 september!

Med vänliga hälsningar,
Anna Mnatsakanova

*På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan


Deltagarinformation                               Publicerat 2019-02-28


Hej,

Resan till Rumänien närmar sig med stormsteg. Nedan hittar ni länkar till resplan, preliminär kontaktlista, flygtider och deltagarlistan, samt praktiska tips inför resan.

Slutbetalning och personuppgifter inför resan

Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, beställning av olika aktiviteter, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera Mina Sidor och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här Använd din e-postadress (den du får mail från oss på) samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4-siffriga bokningsnummer som nu syns. Fyll INTE i under fakturauppgifter.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enl passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den mailadress som du fick denna information på, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna meddela oss så hjälper vi till.

Öppna dokumenten nedan för information om:

Resplan

Praktiska tips

Flygtider och deltagarlista

Kontaktlista


Ca en vecka före avresa skickar vi din elektroniska flygbiljett och publicerar ett avresemeddelande och en uppdaterad kontaktlista för resan.  

Med vänliga hälsningar,

Anna Mnatsakanova

Reseproducent