Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation                Publicerat 2023-12-04

Hej!  
Nu är det lite mindre än 2 månader kvar till er resa Galapagos och Amazonas. Ni är 15 deltagare och er färdledare är Anders Modig.  
Längre ned på sidan hittar ni klickbara bilder med resplan, praktiska tips, kontaktlista för hotell ni bor på under resan samt en litteraturlista. Är det något ni vill ha i pappersform får ni meddela oss så sänder vi det.
Cirka 10 dagar före avresa publicerar vi avreseinformation samt laddar upp till din bokningssida.  
  
Färdledare Anders Modig  

Anders är doktor i evolutionär ekologi och brinner för att berätta om hur evolutionen fungerar och leder till ständig utveckling. Anders har lett resor till världens alla hörn sedan mitten av 90-talet, såsom Galapagos, Amazonas, Nepal, Antarktis och Arktis. Utanför resandet arbetar Anders med hållbar utveckling och vattenfrågor i sin roll som avdelningschef på Tyréns.  
  
Inresekrav  
Ert pass behöver vara giltigt i minst 6 månader efter hemresa. Visum behövs ej för nordiska medborgare.   
Försäkringsbevis kan komma att efterfrågas vid ankomst. Antingen är reseförsäkring från er hemförsäkring eller om ni har tecknat en annan reseförsäkring.   
För närvarande behövs en hälsodeklaration fyllas i online två dagar innan avresa. Mer information om detta kommer vid ert avresemeddelande om detta krav kvarstår då.   

Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem omgående då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i ansökan. Det gäller även om ni rest med oss ​​tidigare.
Obs! Alla namn så som de står i passet skall vara med. Fyll även i personnummer med de fyra sista siffrorna. På denna sida kan du även slutbetala din resa.

 

Har ni några frågor får ni gärna återkomma till oss på 08-669 55 25 alternativt asa.backevall@varldensresor.se .

Vänliga hälsningar

Åsa Backevall

Klicka på ikonerna nedan för information: