Galapagos och Amazonas

Avgång 2019-11-13
Hemkomst 2019-11-27

Hej,

På den här sidan finns det information kring just den resa och avgång du är bokad på. När vi har publicerat information kommer du att få ett mail om detta, så att du kan gå in och ta del av innehållet. Praktiska tips, restider mm publiceras ca två månader före avresa.


Deltagarinformation                         Publicerat 2019-09-12

 

Hola,

Det börjar närma sig avresa till Ecuador. Ni är idag en grupp på 11 resenärer och er färdledare.

Nedan finner ni resplan, praktiska tips med litteraturlista, deltagarlista, flygtider samt en kontaktlista över de hotell ni ska bo på. Tänk på att läsa igenom all information i god tid innan resan med tanke på bl.a. vaccinationer med mera.

Kontrollera att ditt namn är korrekt stavat, exakt så som det står i era pass och att önskad avreseort stämmer. Om det inte stämmer är det viktigt att ni hör av er. Felaktiga uppgifter kan innebära extra kostnader.

Cirka tio dagar före avresa skickar vi ut flygbiljetter, bagagetaggar, och karta per post. Vi mejlar då även ut ett avresemeddelande som ni får på samma sätt som denna information, dvs digitalt.

Färdledare Åsa Backevall


Åsa bor med sin familj i Quito Ecuador. Hon är biolog med inriktning på botanik och har arbetat som färdledare för naturresor runt om i världen sedan 1996. Utöver djupa kunskaper om djur och natur har Åsa stor kunskap om kultur och samhälle i Ecuador.

Passuppgifter/kopia på pass
Vi behöver få in era passuppgifter snarast då flygbolag och hotellen behöver dem. Jag ber er därför att uppdatera er information under ”Mina Sidor” med passnummer, utfärdat datum, giltigt till samt nationalitet. Om ni redan nu även har försäkringsuppgifter samt kontaktperson ber jag er att uppdatera er reservation med detta också. Även ni som rest med oss tidigare behöver fylla i dessa uppgifter för varje bokad resa.

Passet måste vara giltigt i sex månader efter hemkomst till Sverige. Visum behövs ej för nordiska medborgare.

Senast 26 september behöver jag även er passkopia. Det går bra att ta foto med mobilen och maila, scanna och maila eller kopiera och posta.
Mail: pernilla@varldensresor.se
Adress: Världens Resor, Tegnergatan 8, 113 58 Stockholm 

Slutbetalning och personuppgifter inför resan
Det är viktigt att vi får in alla resenärers korrekta person- och passuppgifter snarast. Får vi inte in korrekta uppgifter har vi svårt att göra flygbokningar, restaurangbokningar m.m. Vänligen se till att uppdatera ”Mina Sidor” och fyll i personuppgifter. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare.

1.Logga in på Mina sidor, klicka här. Använd e-postadressen som angavs vid bokning samt lösenord*.

2.Klicka sedan på ditt 4 alt 5-siffriga bokningsnummer som nu syns.

3.Redigera personuppgifter för alla resenärer på samma bokning, glöm ej spara uppdateringar (obs: alla förnamn enligt passet).

4.Skapa faktura. Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro.

*Har du inget lösenord klickar du på texten som säger: ”Klicka här om ni glömt ditt lösenord”. Då kan du skapa ett lösenord och komma åt din resa, det är viktigt att du använder den e-postadress som angavs vid bokning, annars hittar du inte din resa.

Har ni några problem får ni gärna kontakta oss så hjälper vi till. 

Öppna dokumenten nedan för information om:

Flyg- och deltagarlista

Kontaktlista

Praktiska tips

Resplan

Viktig information om ändring i programmet
På grund av en senareläggning av flyget mellan Coca (Amazonas) och Quito kommer ni att ankomma till Quito runt 18 tiden och åker direkt vidare till ert hotell i byn Puembo. Dessvärre innebär denna ändring att ni missar kolibriskådningen dag 6 i programmet. Men med detta har ni också en extra halvdag i regnskogen innan flyget går.

Om ni har några frågor inför resan är det bara att höra av er!
Tel: 08-669 55 25 Mail: pernilla@varldensresor.se

Med vänliga hälsningar,
Pernilla Palacios

En resplan skall alltid ses som preliminär. En utflykt kan behöva byta tidpunkt med en annan p.g.a. omständigheter som t.ex. väder, transportförändringar eller dylikt. Förändringar kan också ske p.g.a. spontana stopp eller utflykter längs vägen om något nytt och spännande dyker upp. Färdledaren informerar fortlöpande.