Naturresa i Brasilien

Länder som besöks

16 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Boka resa Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se
Flygresan är klimatkompenserad

Veckorna före de stora regnen har stäpper och odlingsmarker torkat upp och djuren söker sig till vattenhål och floder som perforerar landskapet. Där ligger jaguaren och väntar på sitt byte och det är hit till Pantanal vi reser just under denna tid, då det är störst chans att se detta magnifika kattdjur. Pantanal är ett enormt vidsträckt våtmarksområde som täcker delar av Brasilien, Paraguay och Bolivia och tillika en av de bästa platserna att kunna se mycket djurliv. Vår resa går även till andra ekosystem i närheten av Pantanal samt avslutas med fin fågelskådning Atlantskog.

Resfakta och pris

 1. Dag 1 São Paulo
 2. Dag 2 Cuiabá
 3. Dag 3 Bom Jardim
 4. Dag 4 Amazonas
 5. Dag 5 Amazonas
 6. Dag 6 Chapada Dos Guimarães
 7. Dag 7 Chapada Dos Guimarães
 8. Dag 8 Pantanal
 9. Dag 9 Pantanal
 10. Dag 10 Pantanal
 11. Dag 11 Pantanal
 12. Dag 12 Pantanal
 13. Dag 13 São Paulo
 14. Dag 14 Trilha dos Tucanos
 15. Dag 15-16 São Paulo och hemresa
Datum:
Resans pris: 52 500 kr
Enkelrumtstillägg: 9 000 kr
Antal deltagare: 10-18

Allt detta ingår:

 • Klimatkompenserat flyg från Stockholm inklusive flygskatt. Avresa från Göteborg och Köpenhamn eller andra orter kan ordnas mot eventuellt tillägg. 
 • färdledning av svensk biolog
 • Inrikesflyg Sao Paulo - Cuiaba tur och retur med tillhörande flygskatter
 • Alla transporter med buss, båt, jeep och lokaltransport 
 • Del i dubbelrum. Reser du ensam kan du välja att boka enkelrum mot pristillägg eller att boka del i dubbelrum. Blir det ojämnt antal resenärer står vi i så fall för den extra kostnad det innebär med enkelrum (gäller alltid vid bokning tidigare än 60 dagar före avresa, därefter på förfrågan) 
 • Frukost alla dagar och ytterligare 22 måltider
 • Inträden till nationalparker och parker beskrivna i programmet såsom; Mae Bonificia Park, Chapada dos Guimarães Nationalpark, jaguarsafari med fler. 
 • Karta
 • Dricks till lokala guider och chaufförer

Vad ingår inte i resans pris?

 • Måltider som ej nämns ovan, dryck

Resplan

Visa hela resplanen
Visa alla bilder

Resväg

Färdledare

Våra resor leds av en svensktalande färdledare med specialkunskaper om just den region dit resan går. Nedan presenterar vi några av våra experter.

 • Åsa Backevall

  Åsa bor med sin familj i Quito Ecuador. Hon är biolog med inriktning på botanik och har arbetat som färdledare för naturresor runt om i världen sedan 1996. Utöver djupa kunskaper om djur och natur har Åsa stor kunskap om kultur och samhälle i Ecuador.

   

Kontaktperson

 • Claes Göransson Reseproducent

  Efter att Claes la ner sin elitsatsning i tennis reste han till Mexiko för att arbeta och utforska mer av vad livet har att erbjuda. Han förälskade sig direkt i glädjen som den latinamerikanska kulturen gav och det var startskottet till många resor i Central- och Sydamerika för att lära känna ländernas kultur och människor. Claes har jobbat med att arrangera, samt leda idrottsresor runt om i världen. På Världens Resor vikarierar Claes som reseproducent för Latinamerika. En av de vackraste platser han vet är  Iguazufallen i Argentina dit han gärna ordnar resor.

  claes@varldensresor.se
16 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Boka resa Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se