Naturresa i Brasilien

Länder som besöks

15 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se
Flygresan är klimatkompenserad

Veckorna före de stora regnen har stäpper och odlingsmarker torkat upp och djuren söker sig till vattenhål och floder som perforerar landskapet. Där ligger jaguaren och väntar på sitt byte och det är hit till Pantanal vi reser just under denna tid, då det är störst chans att se detta magnifika kattdjur. Pantanal är ett enormt vidsträckt våtmarksområde som täcker delar av Brasilien, Paraguay och Bolivia och tillika en av de bästa platserna att se ett rikt djurliv. Vår resa går även till andra ekosystem i närheten av Pantanal samt avslutas med fin fågelskådning i Atlantskog.

Resfakta och pris

 1. Dag 1 Flyg över Atlanten
 2. Dag 2 Cuiabá
 3. Dag 3 Bom Jardim
 4. Dag 4 Chapada Dos Guimarães
 5. Dag 5 Chapada Dos Guimarães
 6. Dag 6 Pantanal - Caceres
 7. Dag 7 Pantanal - Caceres
 8. Dag 8 Pantanal - Caceres
 9. Dag 9 Pantanal - Poconé
 10. Dag 10 Pantanal - Poconé
 11. Dag 11 Pantanal - Poconé
 12. Dag 12 São Paulo
 13. Dag 13 Trilha dos Tucanos
 14. Dag 14-15 São Paulo och hemresa
Datum:
Resans pris: 57 900 kr
Enkelrumtstillägg: 9 000 kr
Antal deltagare: 10-18

Allt detta ingår:

 • Klimatkompenserat flyg från Stockholm inklusive flygskatt. Avresa från Göteborg och Köpenhamn eller andra orter kan ordnas mot eventuellt tillägg. 
 • färdledning av svensk biolog
 • Inrikesflyg Sao Paulo - Cuiaba tur och retur med tillhörande flygskatter
 • Alla transporter med buss, båt, jeep och lokaltransport 
 • Del i dubbelrum. Reser du ensam kan du välja att boka enkelrum mot pristillägg eller att boka del i dubbelrum. Blir det ojämnt antal resenärer står vi i så fall för den extra kostnad det innebär med enkelrum (gäller alltid vid bokning tidigare än 60 dagar före avresa, därefter på förfrågan) 
 • Frukost alla dagar och ytterligare 21 måltider
 • Aktiviteter och inträden till nationalparker och parker beskrivna i programmet såsom; Mae Bonificia Park, Chapada dos Guimarães Nationalpark, jaguarsafari, hästridning, snorkling med fler. 
 • Karta
 • Dricks till lokala guider och chaufförer

Vad ingår inte i resans pris?

 • Måltider som ej nämns ovan, dryck

Resplan

Visa hela resplanen
Visa alla bilder

Resväg

Klicka här för att läsa om klimat, valuta och fler praktiska tips inför en resa till Brasilien.

Du som skall resa med oss kommer att få ytterligare praktisk information och tips som är anpassad efter den specifika resa och avgång du är bokad på.

Färdledare

Våra resor leds av en svensktalande färdledare med specialkunskaper om just den region dit resan går. Nedan presenterar vi några av våra experter.

 • Åsa Backevall

  Åsa har precis flyttat hem till Sverige efter flera år i Quito Ecuador. Hon är biolog med inriktning på botanik och har arbetat som färdledare för naturresor runt om i världen sedan 1996. Utöver djupa kunskaper om djur och natur har Åsa stor kunskap om kultur och samhälle i Ecuador.

   

Kontaktperson

 • Lottie Sundelöf VD, grundare

  Efter studier i ryska och internationella relationer vid Stockholms universitet reste Lottie till Moskva för att bo där under ett år. Lottie har besökt alla fd republiker inom Sovjetunionen förutom Moldavien! Centralasien är ett favoritresmål och till bergen i Kirgizistan har Lottie återvänt flera gånger för att vandra. Lottie har också bott ett år i Quito, Ecuador. Att lära om nya kulturer och få möjlighet att möta människor är den största drivkraften bakom Lotties resor. Jobbar med marknadsföring, administration och personalfrågor.

  lottie@varldensresor.se
15 dagar

Kommande avgångar

Visa alla datum
Jag vill bli kontaktad
Stäng

Fråga oss om resan

08-669 55 25 info@varldensresor.se