Nyheter

 • Peter Nyman, din ciceron i Asien

  Publicerad:

  Peter Nyman, finlandssvensk med en filosofimagister examen i bagaget och gediget intresse för gastronomi, är en av våra kanske mest mångsidiga färdledare. Vi bad Peter presentera sig själv:

 • Burma Road - en resenär berättar

  Publicerad:

  Anna Larsson reste med man och dotter på resan Burma Road i juni 2014. Se några av hennes bildminnen här.

 • Anna reflekterar i ord och bild från Etiopien

  Publicerad:

  I höst går vår första resa till Etiopien. Anna berättar om sin upplevelse när hon besökte landet tidigare i år.

 • Ny resa till Vietnam - 40 år efter freden

  Publicerad:

  Ciceron på resan är Eva Lindskog som under många år bodde i Vietnam och arbetade med internationellt bistånd.

 • Res i sommar - få 2000 kr rabatt

  Publicerad:

  Just nu får du rabatt 2000 kr på några av sommarens resor. Gäller endast nybokningar med avresa juni, juli och augusti.

 • Extra avgång Anderna

  Publicerad:

  Resan till Sydamerika med SvD accent är fullbokad. Extra avgång 15 nov - 2 dec 2014.

 • Resa till Japan med DN

  Publicerad:

  Resan tar sin början i den gamla huvudstaden Nara och avslutas i den futuristiska mångmiljonstaden Tokyo. Vi upplever firandet av momiji – lönnlövens färgskiftning.

 • Vi ställer ut på TUR-mässan i Göteborg

  Publicerad:

  Sveriges största resemässa heter TUR och går av stapeln på Svenska mässan i Göteborg 21-23 mars. Vi finns på plats så kom och träffa oss och prata resor i monter B09:27.

 • Världens Resor på Vildmarksmäsan

  Publicerad:

  Välkommen att besöka på oss Vildmarksmässan som går av stapeln 7-9 mars på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi ställer ut tillsammans med våra syskonbolag PolarQuest, Wi-resor och Good Travel. Här blir du först att läsa vår nya katalog med 76 resor och hela 14 nyheter. Vi föreläser vid fyra tillfällen under helgen. Tävla om ett presentkort värt 4.000 kr.

 • Upplev Mongoliet och Kirgizistan

  Publicerad:

  Följ med på en unik resa som tar dig till Mongoliets vidsträckta stäpper och Kirgizistans snöklädda berg. I båda dessa fascinerande länder finns en levande nomadkultur kvar och hästen är för många den viktigaste ägodelen.

 • Litteraturresa till Ryssland

  Publicerad:

  Under en vecka följer vi i spåren av Rysslands stora författare. I Moskva följer vi Bulgakovs, Tolstojs och Tjechovs karaktärer men möter även stadens moderna författare. Efter ett besök på Pusjkins gamla gods avslutas resan i St Petersburg med kulturfestivalen ”Vita nätter”.

 • Västra Sichuan

  Publicerad:

  Med nya flygmöjligheter direkt till Chengdu har Kina fått en ny och mer lättillgänglig stad för oss européer att lära känna. Chengdu är omgivet av fantastisk natur och bara 20 mil från staden är man djupt inne i Tibet med bergstoppar på över 7000 meter, stäpper med tibetanska nomader och fantastiska strövområden. Vi erbjuder en kort resa men ett stort äventyr.

 • Sikkim och Bhutan

  Publicerad:

  Följ med på en oerhört spännande resa till Himalaya. Vi ska besöka både indiska Sikkim och det lilla kungadömet Bhutan. I Indien kommer vi att få beundra Himalayas snöklädda toppar i Sikkim och njuta av tekulturen som vuxit fram i Darjeeling. I Bhutan möter vi en av världens främsta arkitekturer i ett samhälle som gjort allt för värna om sina traditioner

 • Med DN till Himalaya

  Publicerad:

  Som prenumerant på DN har du möjlighet att följa med på en unik resa till Bhutan, Nepal och Tibet. Vi har satt ihop en resa som plockar fram guldkornen i dessa tre skilda kultursfärer.