Boka resa

Välj först resa, sedan avgång och antal resenärer i rullmenyn nedan. Du kommer vidare till en sida där du fyller i dina, och eventuella medresenärers uppgifter, samt anger hur du vill betala anmälningsavgiften. För att din anmälan skall vara giltig skall en anmälningsavgift om 3500 kr per person betalas inom 10 dagar. Du kan välja att betala med kort direkt eller till bankgiro mot faktura. 

Avbeställningsskydd
Vi rekommenderar alla resenärer att ha ett avbeställningsskydd som ger ersättning om du, eller ditt resesällskap blir sjuk före avresa och måste avboka resan. I vissa hemförsäkringar ingår avbeställningsskydd så hör efter med ditt bolag vad som gäller, samt med ditt kortföretag om du betalar resan med kort. Obs! Ta reda på att ditt skydd även gäller om du blir sjuk i Covid19. 

Tecknar du ett avbeställningsskydd hos försäkringsbolaget Gouda så får du full ersättning om du blir sjuk före avresa. Detta gäller även om du blir sjuk i Covid19. Kostnaden är 7% av det belopp du väljer att försäkra. Har du redan ett avbeställningsskydd i din hemförsäkring eller på ditt betalkort som täcker ett visst belopp så kan du köpa till en försäkring som täcker resten. Avbeställningsförsäkring behöver tecknas i samband med att du betalar anmälningsavgiften om du vill försäkra hela resans pris. Du kan teckna försäkringen senare, men endast innan slutbetalning av resan sker, beloppet på redan inbetald anmälningsavgift kan du ej försäkra i efterhand.

Läs om avbeställningsförsäkring här.
Klicka här för att boka hos Gouda.

Ring oss gärna om du har frågor eller vill ha hjälp med din bokning, 08-6695525.