Lediga tjänster

Vi söker reseproducent / säljare för resor i Norden

2022-06-09
 
Världens Resor är en researrangör specialiserad på att skapa innehållsrika gruppresor världen över. Nyfikenhet, lust och kunskap har varit ledord sedan starten 2003. Vi har framgångsrikt utvecklat företaget med fokus på resor till Asien, Latinamerika, Afrika samt Europa. Under pandemin när möjligheten att resa till långväga resmål försvann så har vi fortsatt att utveckla Europa samt skapat ett helt nytt segment av resor inom Norden. Det är talande för hur vi är, och en av nycklarna till att vi är ett roligt företag med ett fantastiskt team av 10 medarbetare.
 
Vi gillar att tänka nytt, innovation och utveckling står högt på agendan hos oss. Vi är prestigelösa och alla gör det som krävs för att få jobbet gjort. Redan innan pandemin hade vi arrangerat gruppresor med tåg, både med reguljärtåg och chartrade tåg, och detta spår har vi fortsatt att bredda, framförallt inom Norden.
 
Här ser du vilka resor vi erbjuder i Norden just nu: www.varldensresor.se/resor/norden
Många resor till norr, flera resor med chartrade tåg, konstresor och Skärgårdsresor.
 
Nu söker vi en reseproducent och säljare som kan ta över ansvaret för vårt utbud av resor inom Norden och fortsätta utveckla denna region tillsammans med oss.
 
Du kommer att ansvara för produktion och sälj för resor inom Norden, men arbetet kan även innefatta andra resmål inom Europa eller övriga världen. Du har kunskap om geografin i Sverige och våra grannländer samt intresse både för natur – och kultur. Du har egna idéer och kan tänka utanför den berömda boxen. Du gillar problemlösning och logistik. Du kommer att ha budgetansvar, knyta kontakter, förhandla med leverantörer, sköta alla bokningar och hålla koll på produktionen från ax till limpa. Du tycker om service och att prata med kunder.
 
Saker som också gärna får passa in på dig:
- Älskar att resa och har erfarenhet från olika platser.
- Van att arbeta självständigt och att driva ditt eget arbete framåt.
- Tycker om att berätta inspirerande om resmål för andra.
- Hög energi & positiv inställning till livet.
- Erfarenhet av projektledning.
- Erfarenhet från resebranschen.
- Trivs när det är ordning och reda. På riktigt.
- Din arbetsplats är en viktig del av din tillvaro – inte bara ett sätt att betala räkningarna.
- Talar och skriver svenska på mycket bra nivå.
- Van vid mycket arbete i perioder.
- Officepaketet – piece of cake. Du heter Excel i förnamn och Outlook i efternamn.
 
Start: Gärna september 2022 eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Plats: Vårt kontor i Stockholm på Tegnérgatan 8. Vi arbetar fysiskt på kontoret måndag till fredag.
 
Låter detta intressant?

Mejla till lottie@varldensresor.se med rubriken ”Reseproducent Norden”. Du är även varmt välkommen att ringa om du har frågor; 08-6695525. Lämpliga kandidater intervjuas löpande, så ansök redan idag.


Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Teamet på Världens Resor


Världens roligaste jobb 

Att arbeta som färdledare för Världens Resor är spännande, lärorikt och utmanande. Vi växer och är ständigt på jakt efter kunniga medarbetare som kan leda våra resor.


Är du en ledare med land - och språkkunskaper som tycker om att berätta och inspirera människor? Då kan färdledare vara ett jobb för dig. Du behöver även ha struktur och kunna ta hand om logistik, samt lösa problem som kan uppstå under en resa. Att vara ledare för en grupp ställer höga krav på din sociala förmåga.

Arbetet som färdledare är på frilansbasis och du är projektanställd per resa. De flesta av våra resor går 1-2 gånger per år. 

Är du nyfiken på Världens Resor och jobbet som färdledare? Titta här på vår webb vilka länder och resor vi erbjuder. Har du erfarenhet och kunskaper som passar in för att leda någon av dessa resor?  
1. Fyll i formuläret nedan och skicka in. 
2. Vi kontaktar dig inom några dagar.
3. Har du relevanta kunskaper ber vi dig om kompletterande information/CV och ett möte.

Har du frågor kontakta Elin Ishihara på tel 08-6695525 eller maila på elin@varldensresor.se 

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.