Lediga tjänster

2022-11-01

Vi söker två reseproducenter-säljare för Latinamerika och Norden.

Erfarenhet från resebranschen och liknande arbete är meriterande.

 
Världens Resor är en researrangör specialiserad på att skapa innehållsrika gruppresor världen över. Nyfikenhet, lust och kunskap har varit ledord sedan starten 2003. Vi har framgångsrikt utvecklat företaget med fokus på resor till Asien, Latinamerika, Afrika samt Europa. Under pandemin när möjligheten att resa till långväga resmål försvann så har vi fortsatt att utveckla Europa samt skapat ett helt nytt segment av resor inom Norden. Det är talande för hur vi är, och en av nycklarna till att vi är ett roligt företag med ett fantastiskt team av 11 medarbetare.
 
Vi gillar att tänka nytt, innovation och utveckling står högt på agendan hos oss. Vi är prestigelösa och alla gör det som krävs för att få jobbet gjort. Redan innan pandemin hade vi arrangerat gruppresor med tåg, både med reguljärtåg och chartrade tåg, och detta spår har vi fortsatt att bredda, framförallt inom Norden.
 
Nu söker vi en eller två reseproducenter/ säljare som kan bli en del av vårt team. 

Du har kunskap om geografi samt intresse både för natur – och kultur. En stor del av jobbet är att förvalta och förfina redan befintliga resor, men du får gärna ha egna idéer och kan tänka utanför den berömda boxen. Du gillar problemlösning och logistik. Du kommer att ha budgetansvar, knyta kontakter, förhandla med leverantörer, sköta alla bokningar och hålla koll på produktionen från ax till limpa. Du tycker om service och att prata med kunder.

Latinamerika
Vi har jobbat med Latinamerika i många år och har idag ett utbud av resor som du kommer att ta över. Här finns även utrymme för att skapa nya roliga och spännande resor för våra kunder. Våra resor idag hittar du här:  https://www.varldensresor.se/resor/sydamerika
Goda kunskaper om flera länder i Latinamerika behöver du ha med dig samt erfarenhet från att ha jobbat med reseproduktion eller motsvarande är meriterande. 


Norden
Vi har under de senaste två åren startat upp och utvecklat ett brett och spännande utbud av resor i Norden. Många av resorna går med tåg, både reguljära tåg och chartrade veterantåg. Du har rest en hel del i Sverige och i våra grannländer. Till en början innebär arbetat att förvalta och sälja redan befintliga resor samt att på sikt utveckla fler. Du är van vid någon form av projektledning. Du behöver vara noggrann och ha koll på detaljer, van vid planering och logistik. Några av våra resor med chartrade tåg har upp till 80 resenärer. Våra resor till Norden hittar du här: https://www.varldensresor.se/resor/norden
 
Saker som också gärna får passa in på dig som vill arbeta som reseproducent/säljare hos oss:
- Älskar att resa och har erfarenhet från olika platser.
- Van att arbeta självständigt och att driva ditt eget arbete framåt.
- Tycker om att berätta inspirerande om resmål för andra.
- Hög energi & positiv inställning till livet.
- Erfarenhet av projektledning.
- Erfarenhet från resebranschen.
- Trivs när det är ordning och reda. På riktigt.
- Din arbetsplats är en viktig del av din tillvaro – inte bara ett sätt att betala räkningarna.
- Talar och skriver svenska på mycket bra nivå. 
- Talar och skriver bra på engelska och spanska (Latinamerikaproducent)
- Van vid mycket arbete i perioder.
- Officepaketet – piece of cake. Du heter Excel i förnamn och Outlook i efternamn.
 
Start: Januari 2023 eller enligt överenskommelse.
Omfattning: 100 %. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Plats: Vårt kontor i Stockholm på Tegnérgatan 8. Vi arbetar fysiskt på kontoret måndag till fredag.
 
Låter detta intressant?

Mejla till lottie@varldensresor.se med rubriken ”Reseproducent Norden” eller ”Reseproducent Latinamerika” Du är även varmt välkommen att ringa om du har frågor; 08-6695525. Lämpliga kandidater intervjuas löpande, så ansök redan idag.


Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Teamet på Världens Resor


Färdledare - världens roligaste jobb 

Att arbeta som färdledare för Världens Resor är spännande, lärorikt och utmanande. Vi växer och är ständigt på jakt efter kunniga medarbetare som kan leda våra resor.


Är du en ledare med land - och språkkunskaper som tycker om att berätta och inspirera människor? Då kan färdledare vara ett jobb för dig. Du behöver även ha struktur och kunna ta hand om logistik, samt lösa problem som kan uppstå under en resa. Att vara ledare för en grupp ställer höga krav på din sociala förmåga.

Arbetet som färdledare är på frilansbasis och du är projektanställd per resa. De flesta av våra resor går 1-2 gånger per år. 

Är du nyfiken på Världens Resor och jobbet som färdledare? Titta här på vår webb vilka länder och resor vi erbjuder. Har du erfarenhet och kunskaper som passar in för att leda någon av dessa resor?  
1. Fyll i formuläret nedan och skicka in. 
2. Vi kontaktar dig inom några dagar.
3. Har du relevanta kunskaper ber vi dig om kompletterande information/CV och ett möte.

Har du frågor kontakta Elin Ishihara på tel 08-6695525 eller maila på elin@varldensresor.se 

Att skicka formuläret innebär att du samtycker till vår personuppgiftspolicy.