Skräddarsydda resor

Tid att drömma, inspireras och börja planera för framtida resor.

Är ni ett större eller mindre sällskap, några vänner eller familj som vill resa tillsammans? 

Vi har en samlad kompetens och ett brett kontaktnät i över 100 länder. Oavsett om ni söker en aktivitetsfylld rundresa, en temaresa, en safari eller tid för återhämtning vid en fin strand, kan vi hitta de bästa och roligaste alternativen som passar just era önskemål. 

Låter ni oss hjälpa er arrangera resan, så kan ni luta er tillbaka och veta att ni är i trygga händer både innan och under resan.

För inspiration, klicka här för att bläddra i vår digitala broschyr.

Nedan har vi samlat fler exempel på skräddarsydda resplaner som vi hoppas kan inspirera och vilka passar väl för familjen eller vännerna.

Hör av dig till oss med just era önskemål så ser vi fram emot att skräddarsy er nästa drömresa! info@varldensresor.se eller ring 08-669 5525.

  • Upplev riktigt bra safari i några av världens djurrikaste naturområden som Serengeti och Tarangire och avrunda med soliga dagar på Zanzibars vita stränder. Ett perfekt äventyr för hela familjen! Vi skräddarsyr efter era önskemål och budget.
  • I Botswana kan vi skräddarsy en riktigt exklusiv upplevelse där ni flyger mellan safariområdena och bor i förstklassiga safaritält. Safari i öppna jeepar, traditionell mokoro eller båt i Okavangodeltat. Victoriafallen blir pricken över i för en enastående resa.
  • Vi är specialister på Japan och kan skräddarsy efter era intressen och inkludera aktiviteter som passar just er. Japan har allt man kan tänka sig av gammal och ny kultur, god mat, bra klimat, tillförlitliga kommunikationer och hög säkerhetsnivå.
  • Upplev Perus fantastiska sevärdheter, kultur och natur. Amazonas artrikedomen, inkakultur i Cusco och ruinstaden Machu Picchu samt den vackra Titicacasjön. Vi kan Latinamerika och hjälper er hitta den bästa resan.
  • I vindistriktet Kakheti kombineras besök i genuina byar och vinprovningar. Njut av det goda georgiska köket som bjuder på mängder av nyanserade smaker. Upplev både Kaukasus bergslandskap och den roliga huvudstaden Tblisi.
  • Vandra mellan byar, genom raviner och i bergen på ön Santo Antão. Tillsammans med en engelsktalande guide upptäcker vi ön som är som gjord för vandring. Kombinera med andra öar eller dagar på stranden.
  • En veckas kryssning i Galapagos magiska övärld blir ett minne för livet. En riktig drömresa till djurens värld. Bo bekvämt ombord och ät förstklassiga måltider. Dagarna spenderas i land på öarna tillsammans med kunnig guide, eller med härliga bad och snorklingsturer. Är ni ett större sällskap kan vi chartra en hel båt bara för er.
  • Låt en resa till Sydostasien bli ert nästa familjeäventyr under jullovet eller anpassat till höstlovet? Här har vi plockat ihop en fin kombination av strandliv, pulserande stadsliv i Hanoi och Saigon, historia och den magnifika kulturskatten i Angkor
  • Vi är specialister på Japan och kan skräddarsy efter era intressen och inkludera aktiviteter som passar just er. Japan har allt man kan tänka sig av gammal och ny kultur, god mat, bra klimat, tillförlitliga kommunikationer och hög säkerhetsnivå.
  • Vi kan skräddarsy resor till Indonesien efter era intressen och inkludera aktiviteter som passar just er. Bali har vacker natur, fina stränder, intressant kultur, god mat, härligt klimat och roliga aktiviteter för stora och små.