Avbeställnings- och reseförsäkring

Res tryggt med rätt försäkring

Avbeställningsskydd

En avbeställningsförsäkring ger dig ersättning om olyckan är framme och du behöver avboka din resa. Vi rekommenderar avbeställningsförsäkring hos Gouda. Kostnaden är 5% av det belopp du väljer att försäkra. Har du redan ett avbeställningsskydd i din hemförsäkring eller på ditt betalkort som täcker ett visst belopp så kan du köpa till en försäkring som täcker resten. Avbeställningsförsäkring behöver tecknas i samband med att du betalar anmälningsavgiften om du vill försäkra hela resans pris. Du kan teckna försäkringen senare, men endast innan slutbetalning av resan sker, beloppet på redan inbetald anmälningsavgift kan du ej försäkra i efterhand.

Läs mer om avbeställningsförsäkringen.
Klicka här för att boka direkt hos Gouda.


Reseförsäkring

Missa inte att kontrollera att du har en komplett reseförsäkring som skyddar dig under resan. De flesta hemförsäkringar har ett visst skydd upp till 45 dagar. Vill du komplettera din hemförsäkring så rekommenderar vi reseförsäkring hos Gouda där bland annat detta ingår.

  • Vid sjukdom på resan får du dagsandelar tillbaka eller ny resa
  • Försäkringen täcker alla självrisker, även de du har genom hemförsäkring och kort
  • Komma i kapp resan vid försenad anslutning, utresa
  • Anslutningsskydd i Norden vid försenad hemresa
  • Flyg & bagageförsening

Läs mer om kompletterande reseförsäkring för dig under 70 år.
Läs mer om kompletterande reseförsäkring för dig över 70 år.
Klicka här för att boka direkt hos Gouda.

Vi på Världens Resor svarar gärna på dina frågor och hjälper dig välja rätt försäkring. Kontakta oss på info@varldensresor.se eller ring 08-6695525.