Avbeställnings- och reseförsäkring

Avbeställningsskydd

Vi rekommenderar alla resenärer att ha ett avbeställningsskydd som ger ersättning om du, eller ditt resesällskap blir sjuk före avresa och måste avboka resan. I vissa hemförsäkringar ingår avbeställningsskydd så hör efter med ditt bolag vad som gäller, samt med ditt kortföretag om du betalar resan med kort. 

Tecknar du ett avbeställningsskydd hos försäkringsbolaget Gouda så får du full ersättning om du blir sjuk före avresa. Kostnaden är 7% av det belopp du väljer att försäkra. Har du redan ett avbeställningsskydd i din hemförsäkring eller på ditt betalkort som täcker ett visst belopp så kan du köpa till en försäkring som täcker resten. Avbeställningsförsäkring behöver tecknas i samband med att du betalar anmälningsavgiften om du vill försäkra hela resans pris. Du kan teckna försäkringen senare, men endast innan slutbetalning av resan sker, beloppet på redan inbetald anmälningsavgift kan du ej försäkra i efterhand.

Läs mer om avbeställningsförsäkringen.

Klicka här för att boka avbeställningsskydd hos Gouda.

Jag hjälper gärna till om du har frågor eller om du vill ha hjälp att boka avbeställningsskydd. Kontakta mig på info@varldensresor.se eller ring 08-6695525. Ulrika Norstedt.


Försäkring under resan

Kontrollera att du har en fullgod försäkring som täcker sjukvård, hemtransport mm om du blir sjuk eller råkar ut för en olycka under resan. Viktigt att du tar reda på vad som gäller för just din hemförsäkring då villkoren och vad som ingår kan se väldigt olika ut. Vill du komplettera din hemförsäkring eller köpa en reseförsäkring så rekommenderar vi Goudas försäkringar. 

Gouda erbjuder två olika försäkringslösningar:

1. Komplement till hemförsäkring
Denna väljer ni om ni har en reseförsäkring i er hemförsäkring men ni inte tycker den täcker allt.

2. Full reseförsäkring
Denna väljer ni om ni inte har någon reseförsäkring

Läs mer om Goudas försäkringar för dig under 70 år 
Läs mer om Goudas försäkringar för dig fyllda 70 år och uppåt 
Läs mer om Covid19 skydd i reseförsäkring med semestergaranti


Klicka här för att boka försäkring hos Gouda för dig under 70 år

Klicka här för att boka försäkring hos Gouda för dig som fyllt 70 år

Jag hjälper gärna till om du har frågor eller om du vill ha hjälp att boka reseförsäkring/Ulrika. Kontakta mig på info@varldensresor.se eller ring 08-6695525.