Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Avreseinformation                                              Publicerat 2023-03-02

Hej!

Det börjar närma sig avresa och vi kan nu meddela att ni blir en grupp om 15 deltagare samt färdledare Mathias Buskas. Se deltagarlista längre ner. Med vanlig post skickar vi ut dina flygbiljetter (kontrollera noga att allt stämmer) och karta. 

Incheckning
Incheckning online på Qatar Airways webbsida är öppet från 48 timmar före avresa.
Klicka här för att komma till sidan för check-in.

Vår erfarenhet från senaste tiden är dock att online check-in inte alltid fungerar och då checkar du in på flygplatsen istället. Se till att vara på flygplatsen i god tid. Två timmar före avresa är rekommenderat.

Tänk på att packa dina nödvändigaste saker så som mediciner mm i handbagaget. Vid eventuell bagageförsening skall detta anmälas direkt vid ankomst på flygplatsen och du ska få ett kvitto på din anmälan.

Träffa färdledare Mathias Buskas
Mathias möter upp i ankomsthallen på Windhoeks flygplats, han har en skylt där det står Världens Resor. Mathias kan på flygplatsen nås via WhatsApp på nummer +351-933-042-185.

Covid-19
Namibia och Botswana har tagit bort krav på PCR test eller vaccination mot Covid-19. Och beträffande Sydafrika, i och med att ni flyger via Johannesburg på hemresan, har även de tagit bort krav på användning av mask på offentliga platser.

Deltagare och avreseort  
Stockholm  

Karlsson, Sten Magnus 

Karlsson, Susanne Margareta 

Rosén, Jan Anders 

Rosén Lindholm, Anette 

Hägg, Maud  

Björner, Bo  

Lindberg, Elisabeth 

Dahlin, Maria 

Enskog, Mats 

Carlbring, Per Åke 

Ungerson, Jaan 

Ungerson, Eivor 

Persson, Per-Olof 

Aschan, Marie

von Wowern, Christer

 

* På svenska UDs webbplats www.swedenabroad.com hittar du information om olika länder samt kontaktuppgifter till svenska ambassader och konsulat. UD uppmuntrar svenskar på resa att anmäla sig och lämna kontaktuppgifter så att UD kan nå ut med information om tex säkerhet eller hälsoläge. Vill du anmäla dig gör du det här: på http://www.swedenabroad.com/svensklistan 

Tveka inte att höra av dig om frågor uppstår.

Trevlig resa, 
Lars Björkman 
Product Manager – Africa & Oceania 
 
Tel: 08-669 5525 
lars.bjorkman@varldensresor.se

Klicka här för att komma till sidan med deltagarinformation om din resa.