Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation               Publicerat 2023-02-20

Hej,  
 
Nu är det inte lång tid kvar till resan till Sydkorea och Japan 6-25 april. Resan är idag fullbokad med 18 personer.  
 
Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista med hotell, en uppdaterad resplan, litteraturlista samt en flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan.  
 
Cirka tio dagar före avresa kommer du att få ett utskick med vanlig post där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget samt några kartor. 
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 
 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
 
Era färdledare för denna resa blir Sang Yol Kim i Sydkorea och Sofia Jernberg i Japan 
 
Sang Yol Kim 

Sang Yol är född i Sydkorea och uppvuxen i Seoul, men har tillbringat en del av sitt liv i Sverige då han studerade nordiska språk och svensk litteratur vid Uppsala universitet. Tillbaka i Sydkorea arbetade han vid Hankook University of Foreign Studies och spred kunskaper om Sverige. Sang Yol brinner för språk och har precis färdigställt en svensk-koreansk ordbok.   
 
Sofia Jernberg 

Sofia är utbildad japanolog och har bott på flera platser i Japan under de senaste åren. Hon har jobbat med att informera om svensk kultur i Japan, och nu informerar hon om Japan för svenskar istället! Med breda intressen inom både traditionell och modern japansk kultur finns det mycket att berätta. 
 
Inresekrav till Sydkorea och Japan 
Både Sydkorea och Japan har infört inresekrav under pandemin som fortfarande är aktuella. Mer detaljer finner du i dokumentet “praktiska tips”. 
 
 
Har ni frågor om resan går det bra att höra av sig till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara 
 


 

  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.