Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Deltagarinformation          Publicerat 2023-02-16

Hej,  
 
Nu är det cirka två månader kvar till resan till Sydkorea och Japan 9-28 april. Resan är idag fullbokad med 18 personer.  
 
Nedan finner ni praktiska tips, kontaktlista med hotell, en uppdaterad resplan samt en flyg- och deltagarlista. Information om slutbetalning och uppdatering av dina personuppgifter hittar du också nedan.  
 
Cirka tio dagar före avresa kommer du att få ett utskick med vanlig post där vi bland annat skickar ut e-tickets för flyget samt några kartor. 
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan Min bokning i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Era färdledare för denna resa blir Johan Andér i Sydkorea och Pele Siljedahl i Japan 
 
Johan Andér 
Johan jobbar till vardags som verksamhetsutvecklare på Arbetsförmedlingen. Han har bott i Korea i 8 år där han både har studerat och undervisat på universitet. Johan åker till Korea minst en gång om året och känner sig så pass hemma där att han har blivit koreansk medborgare. 
 
Pele Siljedahl  
Färdledare för resan blir Pele Siljedahl. Pele är numera bosatt i Stockholm efter att ha bott i Kobe i över 10 år där han arbetade med att bygga upp företaget Tempur i Japan och Sydkorea. Förutom studier i japanska ligger teceremoni och bågskytte honom varmt om hjärtat. Pele är en väldigt omtyckt färdledare och har lett många uppskattade resor till Japan och Korea för Världens Resor.   
 
Inresekrav till Sydkorea och Japan 
Både Sydkorea och Japan har infört inresekrav under pandemin som fortfarande är aktuella. Mer detaljer finner du i dokumentet “praktiska tips”. 

 
Har ni frågor om resan går det bra att höra av sig till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara 


 

  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här hittar du tips på skönlitteratur och faktaböcker.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf, lätt att skriva ut.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.