Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Avreseinformation            Publicerat 2023-09-06

Hej,  

Nu är det snart dags för avresa för Konst från Provence till Baskien. Gruppen består idag av 15 personer och ni blir inte fler. Er färdledare Björn Tedeman möter ni redan på Arlanda och han har en skylt med Världens Resors namn på och visar sig vid gaten cirka tio minuter före boarding. Han gör sedan om samma sak i Paris för att fånga upp er som flyger från Köpenhamn. Om ni behöver nå Björn vid ankomst är hans mobilnummer +46 (0)73 918 48 41.  
 
Era e-tickets för flyget finner ni på Mon bokning ovan, under Resehandlingar och dokumentet heter Itinerary.  
 
Incheckning 
Det är ingen gemensam samling på flygplatsen, utan det är individuell incheckning som gäller. Se till att vara på flygplatsen i god tid. Då vi landar i Marseille vid 12.55 och inte vill börja färden med att äta lunch på flygplatsen ber vi er att ta med något att äta, alternativt köpa på planet eller i Paris där ni har ett par timmar mellan flygen. Vi äter sedan välkomstmiddag som planerat på kvällen i Aix.

Redan första dagen är det inbokat en visning av Cézannes ateljé. I övrigt stämmer programmet med smärre omkastningar av ordningen beroende på när vi fått tider till guidade visningar. 

Återstår bara att önska er en fin resa till Frankrike och Spanien! 

Vänliga hälsningar

Jörgen Fredriksson
 


Deltagarinformation         Publicerat 2023-07-18

Hej!

Det är nu ca 60 dagar kvar till resan Konst från Provence till Baskien 18 – 28 september. Följ länkar längre ned för att komma till flygtider, resplan, kontaktlista och praktiska tips inför resan. 
 
Nästa utskick går även det med digital post ca två veckor innan avresa och kommer att innehålla uppdaterad information med kontaktuppgifter till färdledaren och e-ticket för flyget. Det är i nuläget en grupp med 15 deltagare på resan. Vi hoppas att fler ska tillkomma.    
 
Färdledare för resan blir Björn Tedeman.

Björn har jobbat som koordinatör för Forum Syd i Kambodja och skrivit läroböcker i juridik och ekonomi. Han varvar valövervakning och andra internationella uppdrag med att driva sitt konsultföretag i Göteborg. Björn har rest oerhört mycket världen över och leder några av våra tågresor bl a Med tåg till Venedig, resorna med kanalbåt och tåg genom Skottland, kanalbåt i Bourgogne, samt vår familjeresa till Sydostasien. Björn har även lett denna resa förra året samt flera av våra övriga konstresor till Provence.  

Förändringar av resplanen
Resplanen är oförändrad förutom att vi bor på ön Porquerolles två nätter och inte bara besöker den som en dagsutflykt. Det innebär inga förändringar av programmet i övrigt. Ni ser detta i den uppdaterade resplanen.  

Slutbetalning och personuppgifter inför resan:  

Viktigt! Fyll i personuppgifter snarast. 
Vänligen uppdatera dina personuppgifter på Mina Sidor. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare. Viktigt vi får in alla namn korrekta för flygbokningarna. 
   
1.Gå till fliken ovan: Min bokning
2.Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter.  
3.Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro. 
Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt. 
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om ocr mm. 

Har ni några frågor eller funderingar får ni gärna kontakta oss på 08-669 55 25 alt info@varldensresor.se.

Vänlig hälsning

Jörgen Fredriksson

Klicka på ikonerna nedan för information om: