Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


 Avreseinformation                Publicerat 2023-04-27

Hej,  
 
Nu är det inte länge kvar tills resan Med kanalbåt i Bourgogne går av stapeln. Det är en fulltecknad grupp med 20 personer.  
 
Flygbiljetter 
Gå in på din bokningssida genom att klicka på fliken Min bokning ovan. Under rubriken Resehandlingar hittar du din flygbiljett med SAS.   
 
Titta noga på er e-ticket så att namnet är rättstavat. Ett förnamn räcker men det är viktigt att det står alla efternamn enligt passet på biljetten. Det är helt i sin ordning att bindestreck eller apostrof inte står med på biljetten. Om det förekommer fel så meddela oss så fort som möjligt.    
Individuell incheckning  
Incheckning online på SAS webbsida är öppen från 30 timmar före avresa. Klicka här för att komma till sidan för check-in:  https://www.sas.se/checkin/ 
Var då beredd med ditt bokningsnummer (”booking reference” bestående av sex tecken längst upp på din biljett), ditt efternamn och flightnummer. Du har då möjlighet att ändra sittplats i flygplanet om du inte är nöjd med de platser du redan blivit tilldelad. Kan vara bra att hänga på låset när incheckningen öppnar så ökar chansen att ha fler stolar att välja mellan. 
 
Vår erfarenhet från senaste tiden är dock att online check-in inte alltid fungerar och då checkar du in på flygplatsen istället. Se till att vara på flygplatsen i god tid. Två timmar före avresa är rekommenderat. 
 
Vid ankomst till Paris 
Er färdledare Tim Röhlcke kommer att finnas på plats i ankomsthallen på Charles de Gaulles flygplats i Paris och för igenkänning har han en skylt med “Världens Resor”. Tims mobilnummer om ni behöver nå honom är +46 76-0160210. När alla är samlade har vi en privat buss som tar er till hotellet i Paris.  
 
Ombord på båten 
Ni är 13 personer som önskar låna cyklar under resan. Av utrymmesskäl kan rederiet endast ordna med 8 cyklar ombord, så ni kommer att få rotera och turas om med de cyklar som finns. Förra året fungerade detta utmärkt då alla deltagare oftast inte ville cykla samtidigt. Det kommer att finnas möjlighet att cykla vid flera tillfällen under resan. Enligt rederiet kommer det att finnas cykelhjälmar ombord.   
 
 
Återstår bara att önska er en riktigt fin resa till Frankrike! 
 
Elin Ishihara 


Deltagarinformation                  Publicerat  2023-03-13

Hej,      
 
Det är nu bara ett par månader kvar till resan till Bourgogne, 10-17 maj. Klicka på bilderna lite längre ned för att komma till resplan, flygtider och deltagarlista, praktiska tips och kontaktlista inför resan.  
 
Nästa utskick går ut ca två veckor innan avresa och kommer att innehålla kontaktuppgifter till färdledare och e-tickets för flyget. Resan är i dagsläget fullbokad med 20 deltagare.  
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 
 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Färdledare för resan blir Tim Röhlcke.  

Tim arbetar som guide och färdledare och har bott både i Schweiz och Tyskland. Leder gärna resor där båtresa är en del av innehållet. På sommaren blir det ofta i Stockholmsområdet både på land och till sjöss med egen båt. Han har ett gediget intresse för historia och anser att mat och dryck är en väsentlig del av en kulturupplevelse. Sportfiske och hållbara hav är stora intressen.  

Har ni frågor om resan går det bra att höra av sig till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara

Elin Ishihara  
 
 

  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf.
  • Här hittar du fina erbjudanden och rabatter från våra partners, endast för dig som resenär hos Världens Resor.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.