Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


 Deltagarinformation                  Publicerat  2023-03-13

Hej,      
 
Det är nu bara ett par månader kvar till resan till Bourgogne, 10-17 maj. Klicka på bilderna lite längre ned för att komma till resplan, flygtider och deltagarlista, praktiska tips och kontaktlista inför resan.  
 
Nästa utskick går ut ca två veckor innan avresa och kommer att innehålla kontaktuppgifter till färdledare och e-tickets för flyget. Resan är i dagsläget fullbokad med 20 deltagare.  
 
Slutbetalning och personuppgifter inför resa  
Gå in på sidan “Min bokning” i menyn ovan och uppdatera dina personuppgifter. Vänligen fyll i dem snarast då det är av yttersta vikt att alla uppgifter stämmer i tex flygbiljetterna. På denna sida kan du även slutbetala din resa. 
 
Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er.  
 
Färdledare för resan blir Tim Röhlcke.  

Tim arbetar som guide och färdledare och har bott både i Schweiz och Tyskland. Leder gärna resor där båtresa är en del av innehållet. På sommaren blir det ofta i Stockholmsområdet både på land och till sjöss med egen båt. Han har ett gediget intresse för historia och anser att mat och dryck är en väsentlig del av en kulturupplevelse. Sportfiske och hållbara hav är stora intressen.  

Har ni frågor om resan går det bra att höra av sig till mig på telefon 08-669 55 25 eller e-post: elin@varldensresor.se eller info@varldensresor.se  
 
 
Med vänliga hälsningar 
 
Elin Ishihara

 
 
 

  • Här har vi samlat information kring väder, inreseregler, valuta, packning, vaccinationer mm.
  • Här hittar du namn och adresser till boenden under resan samt kontaktuppgifter till Världens Resor.
  • Här finns preliminära flygtider samt deltagarlista. Kontrollera ditt namn samt att rätt avreseort är angivet.
  • Här hittar du ett dokument med resplanen som pdf.
  • Är du rätt försäkrad? Här hittar du information om avbeställningsskydd samt reseförsäkring.