Inför resan

På den här sidan hittar du information inför din resa. Cirka två månader före avresa publicerar vi praktiska tips, flyg-båt- och tågtider, deltagarlista mm. Biljetter och avreseinformation kommer senast tio dagar före avresa. Varje gång vi har lagt upp nya information här så får du ett mejl av oss.


Avreseinformation                Publicerat 2023-08-25

Hej,     
Resan till Italien närmar sig med stormsteg. Ni är 16 deltagare på resan. Ni möter färdledaren Erik Ingvert i Neapel vid ankoms på flygplatsen. Erik har Världens Resor skylt med sig och hans telefonnummer är +39 342 674 8914. 
 
Klicka på fliken ovan: Min bokning för att se de elektroniska flygbiljetterna, de finns under Resehandlingar och heter Itinerary. Båtbiljetter för samtliga sträckor får ni av färdledaren på plats.   
  
Incheckning på flygplatsen  
• Kom till flygplatsen i god tid, minst två timmar före avresa. Incheckning och säkerhetskontroller kan ta längre tid.     
 
• Check in on-line gör du på flygbolagets hemsida. Lufthansa öppnar sin on-linebokning 23 timmar före avgång. Använd bekräftelsenummer, t ex NMBR3M som du hittar på din elektroniska flygbiljett under rubriken Flyg. Det går också bra att använda e-biljettens nummer som du hittar högst ned på biljetten, det består av endast siffror.    
 
OBS! Det inte alltid det fungerar med gruppbokning och därför får du gärna prova så tidigt som möjligt och återkomma senare om incheckningen inte fungerar alt checka in på flygplatsen.   
 
Resplan  
Med i detta utskick är en uppdaterad resplan. Resescheman mellan öarna och Neapel kan ändras med kort varsel. Vi satsar på morgonavgångar och vi genomför alla punkter av programmet men kanske justerar dagsprogrammet för att bemöta ändringar som kan förekomma p g a ändrade tidtabeller. 
  
Kvarstår att önska en riktigt spännande och trevlig resa!     
 
Anna Mnatsakanova


 

Deltagarinformation                 Publicerat 2023-07-17

Hej, 
 
Det är knappt två månader kvar till resan Neapelbuktens kulturskatter. Ni är 15 deltagare i dagsläget. Vi håller resan öppen för bokningar ytterligare några veckor.  
Klicka på bilderna lite längre ned på denna sida för att se flygtider och deltagarlista, praktiska tips och kontaktlista inför resan. Om det är något dokument som ni vill ha i pappersformat kan ni meddela oss detta så skickar vi det till er. 

Slutbetalning och personuppgifter inför resan:
 
Vänligen uppdatera dina personuppgifter på Min bokning snarast. Det gäller även er som rest med oss sedan tidigare. Viktigt vi får in alla namn korrekta för flygbokningarna. 

1.Gå till fliken ovan: Min bokning
2.Öppna Personuppgiftsformulär och fyll i alla uppgifter.  
3.Du kan välja att betala direkt med kort på webben eller till bankgiro. 
Betala med kort på webben: Skrålla ner dig till slutet av sidan, där du kan betala med kort direkt. 
Betala till bankgiro: Vill du betala till bankgiro öppnar du din "PDF Bekräftelse", som finns överst på dina sidor. På den hittar du all information om ocr mm. 

Senast  15 augusti skall vi ha dina personuppgifter.
 
Färdledaren för resan är Erik Ingvert.

Erik är en svensk arkitekt, sedan 7 år verksam i Rom och jobbar med förnyelsen av housing-kolossen Corviale i Rom och energisnål transformation av äldre byggnader. Att utläsa Italiens turbulenta 1900-talshistoria i arkitektur och stadsplanering är en stor passion och Erik guidar dig både i Roms okända stadsdelar och bland Milanos moderna skyskrapor.

 Allmänt
Om det är något ni funderar på under resans gång är det viktigt att ni påtalar eller meddelar färdledaren så snart som möjligt så att vi har möjlighet att hantera det. Vi på kontoret finns också alltid här om det är något du undrar över.

Har ni några frågor får ni gärna höra av er till oss på 08-669 55 25 alt info@varldensresor.se.

Med vänlig hälsning

Anna Mnatsakanova

Klicka på ikonerna nedan för information: